anisad 19.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witajcie. Potrzebuję pomocy, pomysłu, jak rozwiązać problem z uchwytami do kuchennych szafek. Strasznie się napaliłam na zmianę starych okrpnych uchwytów. Znalazłam te, które mi odpowiadały ( stare srebro + porcelana) i okazuje się, że nigdzie nie ma uchwytów z rozstawem 90 mm, nawet jakichkolwiek. W szafkach wiadomo, są już nawiercone dziury od starych uchwytów. Nie mam teraz pojęcia co zrobić ;-( Jak kupię 96mm i nawiercę, to stare dziury będzie widać. Pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slagi 16.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) Nie najlepiej odwiedzić jakiś sklep meblowy i być może ktoś z pracowników ma dostęp do informacji producenta - najlepiej zapytać i poprosić o wykonanie takich na zamówienie. Będzie drożej, ale trzeba być na to gotowym, mając takie wymagania Edytowane 16 Marca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts