aszma 19.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 WitamProszę powiedzieć czy możliwe jest takie ustawienie w słupku? Lodówka bez zamrażalnika, czyli wysoka na ok 100cm.Czy ktoś tak ma, czy to się sprawdzi? poradzcie coś proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Moim zdaniem nie jest możliwe i chyba niewygodne,do jednego się schylasz a do drugiego stoisz na palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 19.01.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witaj. Nie polecam. To nie jest dobre rozwiązanie. Każdy piekarnik wydziela dużo ciepła, a umieszczenie go tuż nad lodówką, która ma chłodzić -mija sie z celem. Lodówki nie powinno ustawiać się przy grzejniku, a tym bardziej tuż przy piekarniku. Ale sam piekarnik w słupku jest jak najbardziej ok. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 19.01.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dzięki...czyli moje plany kuchenne legly w gruzach (szczerze przyznam ,że tego sie obawialam) . Jakoś nijak nie moge sie pomieścić w tej naszej kuchni 265 x 250. No nic, trzeba planować inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.01.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 aszma mamy dział projektów wnętrz (pod tym działem)i tam forumowiczki udzielają porad. Wstaw plan swojej kuchni z wymiarami i popytaj, jak optymalnie ustawić meble w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.01.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Moja ma 270x270cm i uwazam ze jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 20.01.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Kinka też się zmieszczę nie ma innego wyjścia......chociaż - ścianki działowej między kuchnią a pokojem jeszcze nie ma :)więc....kto wie......... ale pozostawiąjąc ściankę w kuchni 2,50, mam obok pokój 3,20x4,50 - a ten pokój to salon i jadalnia w jednym. Przeglądając forum chyba znalazłam rozwiazanie. Być może zrobimy podobnie jak u Agi75 z piekarnikiem - czyli taki podniesiony w górę na wysokość 1,10 półwysep i w nim piekarnik. Postaram sie wkleić do dzialu projektowania mój szkic - pod warunkiem, że mi sie uda to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.01.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aszma,a nie możesz mieć piekarnika pod płytą..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 21.01.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 kurcze Kinka podsunęłaś mi tym pytaniem pomysł nie chcialam piekarnika pod plytą, bo zależalo mi na sporych dolnych szufladach. Dlatego w rzędzie z plytą planowalam szuflady. Z kolei nie bardzo wiedzialam gdzie upchnąć piekarnik. Dam go jednak pod plyte, a w półwyspie będą szuflady. Całokształt będzie na plus, bo można zrobić szuflady płytsze czyli na 40 cm głębokie - z piekarnikiem głębokość półwyspu musialaby być 60 cm. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts