Sonika 13.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 My też mamy TRES, ale jeszcze nie używałam, bo nasz domek dopiero się wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 13.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Trzyotworowa Tress.Cena około 1300,myśle że do przezycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 13.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 chciałam tylko dodać, że też mam wannowa trzyotworowa Tres (duch07) z tą wysoka wylewką i jesli chodzi o wizual to naprawde coś pieknego , jeszcze polecam baterie podtynkowa Tress seria classic w zaskakujacej chyba niskiej cenie / ok 500 zł.- mam w kabinie prysznicowej .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.06.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 U mnie SkyTres i Grohe Eurowing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 W naszej lazience: trzyotworowa Kludi z dluzsza wylewka, podtynkowa do naszej kabiny W lazience dzieci: hansgrohe focus, dobra jakos i cena. Ta wannowa bateria nie jest tak ladna jak Kludi, ale w koncu gdzie trzeba oszczedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 14.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 W dotychczasowym mieszkaniu mam zakupione z pełną swiadomoscią jakies noname-y zakupione w OBI. Byliśmy na dorobku, mieszkanie maiło byc przejściowe itp. - O dziwo do dzis wszystkie super sie sprawdzają ( 6 lat)- a najlepiej bateria natryskowa - istna podróbka Hans Grohe- kupując ją wtedy nawet nie wiedzielismy ze jest na ich wzór robiona. Teraz kupię cos pewniejszego - bo wydaje mi sie ze mieliśmy po prostu szczęscie- ale faktem jest ze orginalna bateria natryskowa hasn Grohe będąca w użytkowaniu teściów - poraniła mi dłoń- takie sie porobiły zadziory na słuchawce z odchodzącej powłoki- "chromowej" - a jak widze to nie wyjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 14.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 jestem na etapie wykonywania instalacji i zastanawiam sie jak doprowadzic podłaczenia do wanny. Jaka baterię wybrać stojaca czy scienna? Proszę o poinie na temat obu tych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 14.07.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 WitamJa polecałbym jednak ścienną niż wannową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.07.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A mnie osobiście bardziej pasuje nawannowa 3-otworowa.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A mnie osobiście bardziej pasuje nawannowa 3-otworowa. Monika Mnie też i właśnie taką mam, ale montowaną nie na wannie tylko za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 14.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ścienne są tańsze, nawannowe dużo droższe (są obecnie bardziej modne, stąd droższe)niskobudżetowo: ścienna to i nawet za 50 zł z wężem kupisz, nawannową od 500 w górę. baterie przyzwoite, odowiednio 250 zł za ścienną 1500 za 3-4 otworową z półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 15.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Nie mówmy o bateriach "marketowych" bo to jest totalna pomyłka to co oni proponują.Owszem mogę Ci i taką sprzedać ale nie daje gwarancji na jakość.A jeśli chodzi o baterie z trzema wyjściami to faktycznie są ładne ale...ładnie też kosztują.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A moze sprobuj baterii naplywowo-przelewowej .Cena posrednia pomiedzy scienna a nawannowa,bat. prawie niewidoczna ,wiec pasuje do wszystkiego i nie ma o co tylkiem zahaczyc przy wchodzeniu, wychodzeniu z wanny . Np. Kludii ser.Mega - Mix, Rotexa-Multi, -Tipp, -2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja mam baterię Kludi napływowo-przelewową. Super sprawa - przede wszystkim jej nie widać i jak napisał Wojtek nie przeszkadza przy wchodzeniu do wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.07.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A moze sprobuj baterii naplywowo-przelewowej .Cena posrednia pomiedzy scienna a nawannowa,bat. prawie niewidoczna ,wiec pasuje do wszystkiego i nie ma o co tylkiem zahaczyc przy wchodzeniu, wychodzeniu z wanny . Np. Kludii ser.Mega - Mix, Rotexa-Multi, -Tipp, -2000. Jak to wygląda - już sobie znalazłem w googlu, a jak się to sprawuje w praktyce? Napełnianie wanny OK, ale np. wody do wiaderka od mopa już się inaczej jak słuchawką od prysznica nie naleje? A właśnie - jak do tego jest podłączony prysznic? Bo ze znalezionych zdjęć mi nijak nie wynika. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jak to wygląda - już sobie znalazłem w googlu, a jak się to sprawuje w praktyce? Napełnianie wanny OK, ale np. wody do wiaderka od mopa już się inaczej jak słuchawką od prysznica nie naleje? A właśnie - jak do tego jest podłączony prysznic? Bo ze znalezionych zdjęć mi nijak nie wynika. Napelnianie wiadra moze odbywac sie za pomoca "sluchawki", wyciaganej wylewki baterii umywalkowej itd.nie koniecznie z lazienki ale np. w kuchni. Mysle , ze nie jest akurat konieczne napelnianie wiadra z kurka wanny .Chociaz jak sie uprzesz to i z tej baterii tez napelnisz, bo woda wylewa sie calkiem solidnym sikiem i nie leci po sciance Prysznic jest podlaczony do baterii / element wewnetrzny/ czyli waz prysznica wychodzi w murku wanny, wychodzi ze sciany, wychodzi z obrzeza wanny / do wyboru / natomiast przelacznik sluchawka-wylewka znajduje sie w zewnetrznym elemencie baterii - guziczek, pociagniecie lub wcisniecie pokretla - wszystko zalezy od modelu.Baterie maja termostaty, wiec nawet jak Ci wystygnie woda w wannie , to palcem u nogi dolejesz sobie cieplej wody, nie przerywajac przy tym lektury. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 19.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A jak jest ze stabilnościa umocowania takiej baterii na wannie akrylowej. Fachowcy trochę straszą że może się to troszeczke ruszać i po pewnym czasie źle wygląda lub nawet się rozszczelnia podłączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 My taką baterię przymocowaną do wanny akrylowej użytkujemy już ponad 1,5 roku i jak na razie nic się z nią nie dzieje - jest dobrze umocowana, nic się nie rozszczelniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A jak jest ze stabilnościa umocowania takiej baterii na wannie akrylowej. Fachowcy trochę straszą że może się to troszeczke ruszać i po pewnym czasie źle wygląda lub nawet się rozszczelnia podłączenie. Windows prawda Oczywiście, jak się za taką baterię będziemy łapać przy wstawaniu, fzy na niej siadać, to różnie może być, ale przy normalnie użytkowanej nic nie ma prawa się stać. Również mam baterię sztorcową mocowana do wanny akrylowej, już prawie cztery lata stoi i jest OK. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 19.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ja też mam baterie sztorcową, ale mocowaną za wanną. Trochę mnie martwi, ze po wężu od prysznica leci tam woda i powstanie z tego jakiś grzyb . Mam to od niedawna, więc nie wiem jak to będzie za jakiś czas. A jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts