julcik 23.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Ja też mam baterię mocowaną za wanną i używamy jej 2 miesiące ,a już nam się rozszczelniła i prysznic trzeba odkładać do wanny ,aż woda wyleci,bo jeżeli odłoży się na stojąco to woda cieknie.U mojej kuzynki jest taka bateria,ale podstawa prysznica,czy sam prysznic jest przechylony w przód,tak ,że nawet jak cieknie to do wanny.Mój mąż upierał się na taką baterię,nie dość,że droga(Grohe),to jednak bardziej problemowa w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 29.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A co sądzicie o stojacej jednouchwytowej baterii ORAS'a ? Wygląda jak zwykła umywalkowa, tylko w wylewce ma zaworek ciśnieniowy i miejsce do podłączenia wężą do natrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 29.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja mam 3-punktową, zamontowaną nie w wannie a w jej obudowie, z ukrytym wężem od główki prysznicowej. Nie chciałam, żeby mi się wąż pałętał po wannie, jak byłoby w przypadku baterii ściennej. Jestem zadowolona z tego co mam. I wcale nie było tak strasznie drogo - kupiliśmy zestaw Grohe w promocji. Jedyna wada, jaką teraz widzę, to zbyt mała odległość strumienia wody z kranu od wewnętrzego brzegu wanny (stopa kranu odsunięta zbyt daleko od wanny) w związku z tym np. nie da się umyć pod tym kranem głowy. Nie przeszkadza to oczywiście w niczym przy normalnej kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 16.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Czy ktoś widział/wie/ posiada baterię trójotworową do wanny w kolorze bieli? Całej bieli, bez złotych dodatków, ewentualnie srebrne mogą być! Bardzo proszę o podanie co to za typ baterii. Od dłuższego czasu szukam po mieście i całej Polsce (sklepy internetowe) i nie ma w kolorze białym - wszędzie tylko chrom i chrom! Oszaleć można! Czy nikt nie kupuje baterii w kolorze białym? Acha, dodam, że znalazłam białą, ale w cenie 1 500zł! To trochę za dużo jak na moje możliwości cenowe a właściwie to wolę za tę kwotę kupić coś innego do domu a nie baterie... A tymczasem chromowane są nawet w cenie 400zł! A zatem: BIAŁA TRÓJOTWOROWA do wanny WANTED w rozsądnej cenie (do 1000zł - o ile to jest rozsądna cena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 17.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ja mam baterię 3-otworową białą.kupiłam ją w raf-ie,na pewno poniżej 1000zł,ale 8 lat temu. http://www.raf-polska.pl/.mam nadzięję,że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 17.05.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dzięki. Wrzuciłam tam zapytanie, bo na stronie mają w wersji chrom. Ceny niestety powyżej 1000 ale nie za dużo. Zobaczymy. Pewnie, że wolałabym w wersji białej za połowę tego, ale czasem mówi się trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 10.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A co sadzicie o baterii PAFFONI, mam zamiar taka kupic ale nie wiem nic na temat tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 10.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 dla mnie najlepsze baterie na rynku to Hansgrohe szczegolnie seria Metris S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Widlak 11.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A co sadzicie o baterii PAFFONI, mam zamiar taka kupic ale nie wiem nic na temat tej firmy Mam Paffoni z serii Smart w kuchni i umywalkową. Identyczne sprzedaje Deante (Ikar), tylko Paffoni sa troche tańsze. Na razie jestem zadowolona. Baterie są dwuuchwytowe, satynowe. Odkręcają się w przeciwną stronę niż można by się spodziewać, więc osoby nieprzyzwyczajone zamiast zakrecać odkręcają na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 11.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja zastanawiam sie nad zakupem PAFFONI seria STICK, chcę trójootworowa i umywalkowa. Czy ktos z was moze użytkuje taką lub coś wie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ja obecnie uzytkuje z KFA serie AMETYST - dożywotnia gwarancja producenta z przyjazdem do domu...cena ok. 300 zł. za baterię umywalkową http://ewabymail.pl/images/40281500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 17.08.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 czy ktoś z Was ma emaliowane baterie? jak się sprwdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 18.08.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ja mialem lat temu kilka (nascie?) po pewnym czasie powloka odchodzi, robia sie odpryski, zadrapania itp, itd. Od tamtej pory zadnych emalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja mam armaturę Roca - wygląda fajnie, zobaczymy, jak się sprawdzi "w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 19.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 sie tu koncert zyczen zrobil wiec ja po 9 latach z KFA zalozylem teraz Kludi wannowa leje juz ponad miesiac i wciaz wyglada jak wyjeta z pudelka,co przy mojej wapiennej wodzie wcale nie jest takie oczywiste...wiec duzy plus w pudelku bylo wszystko co potrzebne do podlaczenia,i co najwazniejsze wszystko pasowalo....w KFA wcale tak rozowo nie bylo....wiec nastepny plus w drugiej lazience tez bedzie Kludi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 20.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ja obecnie uzytkuje z KFA serie AMETYST - dożywotnia gwarancja producenta z przyjazdem do domu...cena ok. 300 zł. za baterię umywalkową http://ewabymail.pl/images/40281500.jpg Witam W tej samej cenie są baterie firmy Roca a Kludi są niewiele droższe. Tak więc czy KFA to taki rarytas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 moze nie rarytas ale jezeli chodzi o jakość ROCA to KFA chyb sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xvx 20.08.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ja zdecydowalam sie na baterie TRES- jakosc podobna do ROCA, a ceny interesujacych mnie modeli sa bardziej przystepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 24.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Deante Birillo - za urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 31.08.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A czy ktos z was ma może ten model Paffoniego STICK http://img406.imageshack.us/img406/7162/sk040zu4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts