vel 19.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Ma do was takie pytanie. Kupiłem niedawno dom (segment środkowy) w SSZ. Ktoś zrezygnował z garażu i wstawił okno.Działka przed domem jest tak mała, że ciężko będzie zaparkować samochód przed domem (chyba, że nie zrobię ogrodzenia wtedy będzie około 5m na auto). Dom chciałbym po wykończeniu wynająć i tu zaczyna się problem. Czy przywracać pierwotną wersję i robić garaż, czy zostawić dodatkowe pomieszczenie? Jeżeli zostawię tak jak jest to zamiast salonu z aneksem (29m2) i garażu będę miał kuchnię 17m2 i salon 29m2. Co waszym zdaniem (jako potencjalnych wynajmujących albo kupujących) byłoby lepsze? osobna kuchnia i salon czy jednak garaż jest istotny? Osobiście myślę, że w dzisiejszych czasach każdemu zależy na garażu bo każdy ma samochód (a osoby, które stać na wynajem domu raczej mają zawsze) i skłaniam się ku powrotowi do pierwotnej wersji z garażem. Koszt przerobienia ściany i wstawienia bramy garażowej szacuje na 5000zł, bez przeróbek mam gotową ścianę... Bez garażu to chyba tylko na sprzedaż się nadaje dla emerytów bez samochodu... Zdjęcie (segment z prawej) http://images61.fotosik.pl/570/c8458983254a2eb8med.jpg Każda opinia mile widziana! Edytowane 19 Stycznia 2014 przez ve*l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts