Alban 16.01.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Czy ktoś zna Autoryzowany Salon VetrexInnowacyjne OknaNa Skarpie 2205-140 Wierzbica koło Serocka. Czy zamawialiscie tam okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 17.01.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nikt nic nie słyszał, nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzzy_r 14.02.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ja zamówiłem u nich okna V90+. Za dwa tygodnie będą do obejrzenia w Legionowie. Wtedy też będę mógł się wypowiedzieć ze 100% przekonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 25.02.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Polecam tutaj ale tez za chwile w wątku grup budujących. Jedna z niewielu do których nie jestem w stanie na razie się przyczepić to APREL Montaż jak na razie okien, rolet, bramy. Wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.07.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Dopisuję do białej listy sprzedawcę okien i ekipę montażystów okien z Opolszczyzny: Salon PLUSPOL - Krystyna Sdzuj z Opola Okna w ilości 19 szt w tym dwa okna balkonowe . Okna z "OknoPlus " z PCV okleina "Montana " Całej metryczki nie będę wypisywać - jak Kogoś to zainteresuje to jasne - że opiszę ! Jako,że jest to remont 26 letniego domu więc pierwszy był demontaż starego okna , a potem zaraz wstawienie nowego, obróbka itd. Ekipa P. Erwina Woźnicy super ! Wymiana szła sprawnie , czysto . Ramy okien - całe okna - idealnie czyste ! A mam porównanie, bo przy montażu okien w nowym domu u córki wyglądało to - przy innej ekipie montażystów- okropnie! ramy oblepione zaprawą i w ogóle ! Zamontowanie jednej rolety natynkowej, a założenie moskitier. to to już sama kosmetyka . Współpraca z Panią Krystyną Zdzuj i ekipą montującą - pełen profesjonalizm i z czystym sumieniem polecam! A okna - patrząc na nie - wyglądają super - tym bardziej ,że te 26 letnie swoje wysłużyły i cieszę się ,że mam nowe ! Finladia - dzięki za pomoc i wsparcie przy doborze okien !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.07.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 I jeszcze dopiszę - produkt - czyli u mnie okna - jest produktem, ale dobre zamontowanie tegoż okna - to to jest bardzo ważne ! Nie odkryłam tym "ameryki" ale musiałam dopisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 04.07.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 A mam porównanie, bo przy montażu okien w nowym domu u córki wyglądało to - przy innej ekipie montażystów- okropnie! ramy oblepione zaprawą i w ogóle ! A możesz wyjaśnić co robiła tam zaprawa przy montażu okien w nowym budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.07.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 bwojtek ! A no właśnie - co robiła zaprawa w nowo budowanym budynku !? Zadwaliśmy sobie to samo pytanie ! Czyli - montazyści okien - to sedno sprawy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 05.07.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 bwojtek ! A no właśnie - co robiła zaprawa w nowo budowanym budynku !? Zadwaliśmy sobie to samo pytanie ! Czyli - montazyści okien - to sedno sprawy ! Więc może to nie montażyści pobrudzili zaprawą okna? Możesz pokazać jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.07.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 bwojtek !Odpisuję dziś - remont wymaga też masę pracy ! Nie mam zdjęć z domu córki. U mnie okna zamontowane są super ! Brak czasu i brak dobrego aparatu do zdjęć --nie pozwala mi abywstawiać zdjęcia z remontu mojego domu !Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 14.07.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) Tydzień temu zamówilismy wreszcie rolety do domu. Wewnętrzne . Plus jedna plisa na okno w łazience ( jest niestandardowego wymiaru tak więc ciężko było do niego dobrać roletę, plisa lepiej pasuje). Kupiliśmy je przez internet w sklepie [sPAM], ktory został nam polecony przez znajomą. Wysyłka mogłaby byc wprawdzie szybsza bo czekaliśmy na rolety 5 dni. Niemniej do jakości nie mogę się przyczepić. Nie były drogie a są dobrze wykonane. Dostaliśmy również dobre instrukcje jak je przyczepić. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita.1234 18.08.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ja zamówiłem u nich okna V90+. Za dwa tygodnie będą do obejrzenia w Legionowie. Wtedy też będę mógł się wypowiedzieć ze 100% przekonaniem Muzzy_r zastanawiamy sie nad zakupem okien Vetrex z firmy Innowacyjne Okna ale chcemy poznac jakies opinie itd jak z montazem i jak same okna. Kazda informacja jest dla nas wazna. Nie znalezlismy zadnej zlej opini o tej firmie ale woleli bysmy sie upewnic przed zakupem okien. Jezeli ktos inny kupowal to tez prosze o informacje jakies Z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisien81 10.09.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Witajcie,od ponad roku remontuję mieszkanie. Większość rzeczy robię sam, ale potrzebuję profesjonalisty do zamontowania okien dachowych przy adaptacji fragmentu strychu. Czy istnieją we Wrocławiu fachowcy których warto wynająć i którym można zaufać? Interesuje mnie zakup i montaż. Żadnych pseudo majstrów nie zniosę. Będę wdzięczny za sensowne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_mroz 28.10.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 A ja polecę lokalną firmę PROFIL z Mrozów (produkują na profilach SCHUECO I ALIPLAST i sprzedają w Mrozach i w Warszawie ). Pierwsze okna tej firmy mamy z roku 2000 ( trzykomorowe Schueco) i do dnia dzisiejszego spisują się bez zarzutu. Ostatnio kupiliśmy już trzyszybowe okno Si82 i nie tylko jesteśmy zadowoleni z wykonania, ale i montażu producenta. Po kalkulacjach ceny okazały się znacznie niższe niż bardziej znanych producentów, natomiast wykonanie i wyposażenie jest naprawdę fajne. Na szczególne polecenie zasługują czarne okucia Schueco Vario Tec. Generalnie jestem zwolennikiem okien drewnianych i większość stolarki u nas jest z drewna, ale w części budynku nie dało się uniknąć właśnie plastiku Zastanawia mnie tylko jedno - zamontowane wczoraj przez PROFIL okienko o wym. blisko 150 x 130 cm jest osadzone na 9 kotwach, natomiast niegdyś inna firma tytułująca się Mistrzem Montażu zamontowała nam dosyć duże okna - 150 x ponad 2 m szerokości też na 9 kotew (po 3 z boku i na górze). Z muru to nie wypadnie, ale chyba trochę specjaliści "przychytrzyli" na blachach? Reasumując serdecznie polecam: http://solarschuco.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geedymin 24.07.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Witam,polecam okna firmy vetrex.Co do dystrybutora to zdecydowanie polecam firmę z Jasła- FHU Fenster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 24.07.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Poszukuję dobrej firmy, która wykona i zamontuje duże drzwi dwuskrzydłowe metalowe w mojej firmie z okolic Torunia - ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.02.2021 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Zupełnie przypadkowo trafiłem na ten wątek. Może ktoś z Was - drodzy Budujący - zechce się podzielić swoimi poleceniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 24.02.2021 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Zupełnie przypadkowo trafiłem na ten wątek. Może ktoś z Was - drodzy Budujący - zechce się podzielić swoimi poleceniami? Dzień dobry, podczas budowy wiele godzin spędziłem na czytaniu forum. Pana Piotra udało mi się namówić na montaż drzwi daleko poza jego obszarem działania. Polecam Alterdom z Siedlec (finlandia na forum) przy okazji pozdrawiam spod Płocka Drzwi zewnętrzne Urzędowski wysokie na 230 bez górnego naświetla od 6 lat zamykają się jak nowe. Wewnętrzne Porta również ok. Pan Piotr świetnie podpowiedział co do drzwi pomiędzy garażem a domem - wglądają jak wewnętrzne, a są szczelne. Najlepszy fachowiec na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.02.2021 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ech, teraz to wygląda jak ustawka, a absolutnie nie taki był cel. Na forum przewinęło się wielu użytkowników i ciekaw jestem jak ich wrażenia. Mogliby polecać swoich dostawców. Cieszę się, że drzwi się sprawują. To 6 lat? Czas szybko leci. Zalecam smarowanie języków zamka - bardzo wpływa na komfort użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 24.02.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Sorry, rzeczywiście wygląda to na ustawkę. Na forum nie wchodziłem ze 3lata. Dziś po raz pierwszy wyświetliło mi powiadomienie o odpowiedzi w temacie. Niemniej, spotkanie wpominam miło Edytowane 25 Lutego 2021 przez misiupl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts