interona 04.02.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 I ja polecam firmę ALTER DOM z Siedlec Zawdzięczam im montaż okien i drzwi zewnętrznych. Rzecz miała miejsce w roku 2012. Otrzymałam: - fachowe i myślę, że obiektywne doradztwo, za którym stoi wszechstronna wiedza, ogromne zaangażowanie (zdjęcia innych realizacji, dopracowana strona internetowa) - fachowy montaż i bezproblemowy kontakt do serwisanta - usługi pomontażowe (regulacja okien) - terminowość - zero problemów z kontaktem Tak właśnie wygląda szacunek do klienta. Niby norma, ale w naszym kraju to wciąż jakoś jeszcze wygląda jak niewiarygodne wyróżnienie ... Niezmiennie cieszę się piękną stolarką okienną, dąb Urzędowskiego. Polecam. Finlandia & Co - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joghurt 15.02.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 W temacie okien PCV dla ludzi z Wroclawia i okolic polecam solidnego Pana Marcina Kulpinskiego http://www.oknagalio.pl/ Slowny, terminowy i jakosc wyrobu odpowiada ustaleniom w umowie. Nie jestem pierwszym zadowolonym klientem Pana Marcina, takze kolega ktory kompleksowo zamawial okna do domku jednorodzinnego w okolicach Wroclawia. Tak trzymac. Ja również mam okna z tej firmy. Potwierdzam pozytywną opinię. Pewne drobne zastrzeżenia natomiast do ekipy montażowej, która przybyła spóźniona i spieszyła się przy montażu. Efekt - uszkodzenie mechaniczne okleiny, gwoli sprawiedliwości jednak listwy wymienione później bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
painless 27.02.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Okna zamontowane! Montażu dokonała firma Aprel z Warszawy. Serdecznie dziękuję szefowi firmy, Panu Krzysztofowi, za cierpliwość w odpowiadaniu na dziesiątki pytań i fachowe doradztwo. Dziękuję również ekipie montującej (p. Tomasz i p. Mariusz). Mam nadzieję, że okna będą sprawować się bezproblemowo. Z przyjemnością polecam firmę Aprel. A zamontowane okna to Adams Aluplast 8000. Przy okazji dziękuję również forumowiczowi finlandia za "zdalną" pomoc i fachowe, bezpłatne konsultacje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 25.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 POLECAM: 1. Okna - Okna Mróz z Łodzi. Pełen profesjonalizm i wyciągnięcie z problemów o których pisałam na innym wątku Również sam producent okien bardzo nam pomógł - Hekaplast, obecnie AWILUX 2. Brama - ABR Michałów Reginów 3. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - PHU Kwadra-T z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 26.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 POLECAM: 1. Okna - Okna Mróz z Łodzi. Pełen profesjonalizm i wyciągnięcie z problemów o których pisałam na innym wątku Również sam producent okien bardzo nam pomógł - Hekaplast, obecnie AWILUX 2. Brama - ABR Michałów Reginów 3. Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - PHU Kwadra-T z Warszawy Czyli wszystko ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma ZIMNY Łódź - producent PVC na systemie Schueco, producent aluminium na systemach Yawall i ALUPROF. Firma z zapleczem inżynierskim - wysoka klasa. Kontakt przez biuro handlowe na ul. Rzgowskiej przy salonie sprzedaży Skody. Pan Paweł Jędrzejewski - [email protected] - bardzo dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice2014 13.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Odświeżę wątek, bo tutaj jest więcej specjalistów od okien. Która z wymienionych firm ma dobrą ekipę od okien pcv? Orientujecie się? Chodzi mi o firmę z Krakowa. Zadałam na "Małpolsce" pytanie, ale tam chyba jest zbyt zbiorczy wątek. Podpowie ktoś: Dealer Oknoplast- Logo Service (Al. Pokoju 81)Dealer Okno-Pol – FHU E. Korzeniak (ul. Klimeckiego 14)Dealer Dako – firma Eco - Dom ( Ul. Zakopiańska 56)Okno Plus ( ul. Pasternik 100 )Oknosystem.pl (ul. Nowosądecka 64)Pagen (ul. Limanowskiego )Justa (ul. Kalwaryjska)Ekoplast (ul. Bronowicka 2a)Okno Koncept (ul. Zakopiańska 56)Salon Firmowy VETREX Firm MARKOM (ul. Zakopiańska 56) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.05.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja znam PAGEN i JUSTĘ - o`k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice2014 13.05.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Charlie chodzi mi bardziej o stronę montażową firmy. Czyli i Pagen, i Justa powinni mi fachowo wykonać montaż i nie powinnam narzekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 13.05.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 .....i nie powinnam narzekać?a tego to już Ci nikt nie zagwarantuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 13.05.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam ja jestem świeżo po tzw. ciepłym montażu okien z Vetrexu i montażu bramy garażowej ,u przez Unimar z Tarnowa i polecam za fachowość uczciwość i kontakt z klientem/pracuje obecnie za granicą/ Zdjęć z montażu nie mam jeszcze w dzienniku bo siostra nie podesłała, ale wkrótce braki uzupełnię. SSZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 może najpierw wróć i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 14.05.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 może najpierw wróć i sprawdź Przy montażu byłem więc nigdzie się wracać nie muszę. A zdjęcia robiłem telefonem siostry i nie było rzeczą 1 potrzeby zgrywać je z telefonu jak byłem na miejscu. Zdążyłem jeszcze pomalować taśmy dookoła okien farbą akrylową coby wytrzymała UV do wakacji bez szwanku i skosić trawę na ogrodzie. Na więcej czasu zabrakło ale nadrobi się w lipcu. inna rzecz, że montażu przed jego obejrzeniem bym na forum nie polecał. Spodobało mi się też to, że właściciel uczestniczył w montażu i sam robił newralgiczną część jeżeli chodzi o ochronę cieplną, czyli piankowanie i klejenie taśmy do okna i na mur. Dodatkowo używają kleju butylowego, choć podobno sama taśma ma kleić dobrze, ale w praktyce się to nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 14.05.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Dziękuje za miłe słowa. Piankowanie oraz klejenie robię sam, gdyż jeszcze nie trafiłem na takiego, który robiłby to w zadowalający mnie sposób. Rzadko który montażysta zwraca uwagę na pewne szczegóły, które przekładają się na efekt końcowy. Mój montaż nie jest może jakiś super estetyczny ale skuteczny (dużo kleju wszędzie) Ja mam foto http://www.unimar.pl/galerie/1/02.jpg http://www.unimar.pl/galerie/1/01.jpg http://www.unimar.pl/galerie/1/03.jpg Edytowane 14 Maja 2014 przez ClNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 14.05.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ....Mój montaż nie jest może jakiś super estetyczny ale skuteczny (dużo kleju wszędzie)... Skromny jesteś, z daleka ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 14.05.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Tylko z zewnątrz bo klej zlewa się z kolorem taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 14.05.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ooo biały klej a nie szary ??? A jakiż to producent i wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 14.05.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 VBH (greenteq). Mają jeden klej, biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 14.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No tak, ja od lat na IIlbrucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 14.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No to czas rozejrzeć się dookoła. Illbruck poza ceną na najwyższym poziomie resztę ma raczej na średnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts