pablojarocin 19.01.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mam takie takie głupie pytanko.Czy można zamontować licznik od ciepłej wody na rurę do zimnej wody?? Czy będzie jakiś zły pomiar?? Pytam się bo zona zakupiła ten czerwony bo jej sprzedawca kit wcisnął że można a paragonu nie ma i nie można go wymienić a koszt takiego licznika 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 20.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A do czego ci ten licznik? Jak do rozliczenia z zakładem wodociągów to oni montują swoje. Jak tylko dla twojej wiedzy to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 20.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A do czego ci ten licznik? Jak do rozliczenia z zakładem wodociągów to oni montują swoje. Jak tylko dla twojej wiedzy to może być. To zalezy od zakladu wodociagowego. Mi kazali zalozyc licznik na wode studzienna (zeby rozliczac kanalizacje). Sam go musialem zakupic, zamontowac, wodociagowcy go tylko zaplobmowali. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 20.01.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Licznik "czerwony" do zimnej wody może być , odwrotnie NIE. Tylko nie pomyl się podając odczyty. A z kim się rozliczasz przez ten licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 20.01.2014 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 rozliczam się z wodociagami. A było to tak że przyszedł mróz i rozsadziło licznik na działce na budowie. Dzwoniłem do wodociągów zakręcili mi główny zawór wody przed domem i powiedzieli że jak kupię nowy i założe to oni przyjadą i zaplombują. tyle ze strony wodociągów.I wysłałem do sklepu żonę żeby kupiła nowy. A ona kupiła czerwony.A problemem nie bedzie z odczytem bo na działce budowlanej to jest tylko zimna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts