sumienie 18.05.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Znowu nożyczki o przepraszam S.P. się odezwały. S.P. według profilu, który sam/sama napisał/a to URZĘDNIK.Na forum min. 1000 postów tak, tak TYSIĄC!!!!!!!!!!. A może by tak zamiast 1000-a postów to 2-3 Warunki Zabudowy więcej w miesiącu, lub pozwoleń na budowę.A może pogonić 2-3 osoby z urzędu i jak się tak nazbiera w całej Polsceto i 7% VAT na materiały budowlane wystarczy, albo ulgę budowlaną przywrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sumienie 18.05.2004 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Wysłany przez S.P. : Wto Maj 18, 2004 8:25 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- "Bodek, to chyba przez taką paskudną pogodę nic się nie chce. Ja od rana w pracy ziewam i czekam kiedy będzie 15". ..................................................................................................... A ja dodam że pewno nie tylko dzisiaj. A Szczecinie na Wzarunki Zagospodarowania czeka się 2-6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 18.05.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Coście sie tak czepili sumienia? Gryzie? Też czasem zastanawiałam się, skąd też niektórzy forumowicze mają tak duzo czasu w godzinach przedpołudniowych....czyżby sami bezrobotni ? Poza nielicznymi wyjątkami pracy na akord i pracy "na swoim", wydajność mogłaby być dużo wyższa, gdyby pracownicy zajmowali sie pracą, a nie pierdołami. A poza tym, nie rozumiem, skąd ta agresja? Tomek_J, mnie też każesz sp..adać, bo uważam, że pracownik powinien w pracy pracować? Może rzeczywiście powinno to być w innym miejscu na forum, ale z kolei takie czasami farmazony niektórzy tu wypisują nie na temat i jest dobrze...Dajcie ludziom powiedzieć, co im leży na wątrobie(sumieniu), a nie ucinajcie każdej rozmowy i każcie sie wynosić! Pewnie zaraz przeniosą ten wątek Bóg wie gdzie... To forum zaczyna być nudne i PRZECENZUROWANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.05.2004 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Tomek_J, mnie też każesz sp..adać, bo uważam, że pracownik powinien w pracy pracować? Miałem się nie odzywać, bo ta dyskusja jest równie bezsensowna, jak i samo "sumienie", ale skoro lecimy "po nazwiskach", więc nie mam wyjścia. Zatem po kolei: > Coście sie tak czepili sumienia? Gryzie? Nie. Przynudza. A wydaje mu się, że prowokuje. To typowy przykład internetowego trolla, karmiącego się wywołanymi przez siebie awanturkami i w ten sposób dowartościowującego swoje ego. Jego pierwszą wypowiedź można uznać za pytanie, na które może i chce znaleźć odpowiedź; ale jak przyjrzysz się dalszym jego tekstom zobaczysz, że chodzi mu tylko o to, by powbijać ludziom szpile, powyżtwać się werbalnie itd. > Też czasem zastanawiałam się, skąd też niektórzy > forumowicze mają tak duzo czasu A Ty - skąd masz ? Ja mam, bo nic wielkiego w pracy się nie dzieje. Pracuję jako kierownik w Dziale Serwisów i taki spokój oznacza, że moi pracownicy pracują dobrze i rzetelnie wykonują swoje obowiązki, że klienci nie wydzwaniają i zgłaszają żadnych zastrzeżeń. I właśnie za taki spokój, takie "nicnierobienie" należałoby ludziom premię dać. Z powodów jak wyżej. > wydajność mogłaby być dużo wyższa, gdyby pracownicy > zajmowali sie pracą, a nie pierdołami. Skoro bywanie na forum Muratora jest pierdołą, to co Ty tu robisz ? A poza tym: czy naprawdę uważasz, że od świtu do nocy siedzę ze wzrokiem utkwionym w ekran czytając archiwum tego forum ? Zajrzę dwa, trzy razy dziennie, poczytam ze 2-3 ciekawe topiki, a resztą, która mnie nie dotyczy, w ogóle się nie zajmuję. Wreszcie: czemu zamartwiasz się o CUDZĄ wydajność ? > A poza tym, nie rozumiem, skąd ta agresja? Pewnie nie uwierzysz, ale daję słowo honoru, że owo "sp...adaj" było powiedziane tonem ekstremalnie obojętnym. > mnie też każesz sp..adać, bo uważam, że pracownik > powinien w pracy pracować? Broń mnie Panie Boże ! Natomiast jak zaczniesz zakładać topiki tylko po to, by zaistnieć, by wszcząć kłótnie, by móc pochichotać obserwując własnoręcznie podjudzonych forumowiczów napadających na siebie na forum itp., to owszem, nie omieszkam. > takie czasami farmazony niektórzy tu wypisują nie na temat Możesz dać przykład farmazonów porównywalnych wg Ciebie z wypowiedziami Sumienia ? > Dajcie ludziom powiedzieć, co im leży na wątrobie(sumieniu) Proszę bardzo, ale co to ma wspólnego z "wymianą doświadczeń" ?... > a nie ucinajcie każdej rozmowy Istnieje tu mnóstwo topików. Naprawdę na palcach jednej ręki stolarza da się policzyć te, któe zostały "ucięte" w krótkich, żołnierskich słowach. > Pewnie zaraz przeniosą ten wątek Oby ! > To forum zaczyna być nudne i PRZECENZUROWANE. Czy ktoś Cię zmusza do bywania tutaj ? Jak Ci nudno, to poczytaj inne fora. Lub lepiej: sama załóż jakiś naprawdę ciekawy wątek. Pozdrawiam ! TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 19.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Fakt, trochę zaczyna być nieprzyjemnie. T ja tylko jeszcze dwa słowa. 1. przychodzę tu PO PRACY, i sama płacę za czas tu spędzony. 2. się zgadzam, może sumienie trochę prowokuje, ok. 3. ma jednak troche racji. 4. słowo sp..adaj jest agresywne samo w sobie, zwłaszcza te kropeczki.. 5. farmazony są, chyba nikt nie zaprzeczy w prawie każdym dłuższym wątku. 6. napisałam, że forum ZACZYNA być nudne, a to różnica. Zresztą to tylko moje zdanie i miałam prawo je wyrazić. Również pozdrawiam i kończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.05.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 O rety! Sumienie, ile ja bym dała za to, żeby ludzie, którym ja płacę za pracę na mojej budowie byli tak wydajnie w pracy, za którą ktoś mnie płaci, pomomo nawet tego, że forum czytam w tzw. free time. A free time w godzinach pracy to chyba każdy ma, nawet jak zasuwa 8 godzin prz taśmie, to ma ustawoą przerwę na siku, którą może wykorzystać na czytanie forum (jeśli ma mocne zwieracze ). Więc niech sobie ci moi ludkowie na budowie robią, co chcą i kiedy chcą, ja płacę za wynik ich roboty. Tak jak mój szef płaci mnie za to, co ZROBIŁAM, a nie za to, co ROBIŁAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts