brxiii 20.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Witam ! Znalazłem już wiele tematów, a każdy coś innego opisuje niż ja potrzebuję. Przechodząc do rzeczy, chciał bym zrobić nadbudowę na starym budynku ( poniemiecki ), kiedyś były tam stajnie a teraz pomieszczenia gospodarcze + garaż, całość jest przy budynku mieszkalnym rodziców, wyższym o piętro, plus strych, i właśnie do takiego stanu chciał bym podwyższyć resztę. Reasumując chciał bym pomocy jak zacząć działać, może jest ktoś z dolnego śląska, kto już robił takie coś, bądź tez ma ktoś namiary na projektanta z tych terenów?? Następne pytanie to o konstruktora, gdzieś wyczytałem iż jest też to niezbędne, o jakiego konkretnie chodzi konstruktora, jakie powinien mieć uprawnienia ?? Edytowane 21 Stycznia 2014 przez brxiii Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/186663-nadbudowa-krok-po-kroku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts