tbrychcy 20.01.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam serdecznie, Szlifujemy nasz projekt od kilku tygodni. Dom już stoi w stanie surowym zamkniętym - w takim go kupiliśmy. Musieliśmy się dostosować do stojącego już komina oraz wstawionych okien. Lada moment zaczniemy stawiać ścianki. Projekt w załączniku. Prosimy Was o cenne uwagi. Być może nie wszystko zostało zaplanowane właściwie? Z góry dziękujemy za konstruktywne uwagi/opinie. P.S. Czas nas goni. Dziękujemy za wyrozumiałość, pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.01.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A gdzie jest pomieszczenie gospodarcze? Czym będziecie ogrzewać dom i wodę? A tak w ogóle dział z projektowaniem wnętrz jest niżej. A dział projektów gotowych też jest na tym forum. Poszukaj tam, czy ktoś może buduje ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki,wiele osób buduje dom według tego projektu i wymienia się doświadczeniami................http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=1080502Rzut jest za mały nie widać wymiarów........trudno doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 22.01.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Jakby coś to poszperaj w moim dzienniku budowy. Układ ścian jest bez zmian, dołożyłem tylko drzwi do spiżarni od strony kuchni. Teraz mogę przejść z zakupami z wiatrołapu do kuchni. Pozdrawiam ps. Nie jestem pewien czy to ten sam bursztyn . Układ bardzo podobny Edytowane 22 Stycznia 2014 przez artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 23.01.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Minusy tego projektu to właśnie brak przejścia do kuchni od wejścia,bo jest jeszcze łazienka i nie widzę kotłowni..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts