piastax 20.01.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam , czy ktoś się zastanawiał nad rekuperacją z GWC , jakie zastosowaliście rozwiązanie z wentylacją i ogrzewaniem. Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 20.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Poszukaj, jest tego wiele na forum. PS o jakim GWC myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastax 20.01.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja myślę o GWC wykonanym pod garażem ułożonym między kamieniami.... dobre jest to rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 20.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Poczytaj są całe wątki o GWC pod garażem - jedni chwalą inni ganią. Wg mnie nie jest to najlepszy pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 20.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja myślę o GWC wykonanym pod garażem ułożonym między kamieniami.... dobre jest to rozwiązanie? ogrzewany garaż i takie GWC to same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastax 26.01.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ogrzewany garaż i takie GWC to same plusy gentoonx czy Ty masz zastosowane GWC w garażu? jeśli tak to podziel się szerszą opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 26.01.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 nie mam, ale jak zaizolujesz termicznie podłogę w takim garażu to może być - popytaj kierownika kszhu on ma ceramiczny pod domem - prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lendM 14.04.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Najlepiej będzie jak popytasz kogoś z branży, która się tym zajmuje. Moi teściowie swoją pompe ciepła zamówili w Emer serwis bo mają tam niezły wybor pomp włoskich i dobrych doradców, którzy w razie czego wybiją ci z głowy złe pomysły, a podsuną dobre rozwiązanie. I gdyby coś się stało z twoją pompą, choć wątpię,bo są OK, to mają serwis pogwarancyjny więc głowa cię niech nie boli o naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts