Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

naprawa posadzki betonowej

sokol27je

Recommended Posts

Witam, chce naprawić posadzke w hali produkcyjnej obecnie jest betonowa 150m2 benadziejnie wylana z 10 dołków... zalezy mi na wmiare równej jej by nie robiły sie kałuże... w zwiazku z tym mam pytanie czy jest możliwosc załatania tych "dołków" np: betonem? zalezy mi na tym by było to w miare pozadnie zrobione

Troche słabo widac na zdjeciach ale wierzcie na słowo jest nie równa... zastanawiam sie czy moze dało by sie wypełnić miesca zaniżone betonem moze jakims mocniejszym wiecej cementu mniej piachu? co o tym sądzicie nie bedzie pekac połaczy sie jakos sensownie na stałe, chcac nie chcac w niektórych miejscach grubosc "nowej posadzki" moze miec zaledwie cm...

20140124019.jpg

20140124020.jpg

20140124021.jpg

20140124023.jpg

20140124022.jpg

Edytowane przez sokol27je

spokojnie dam rade nikt z tego nie bedzie strzelał;) chodzi mi o to ze sa doły tego nie widac na zdjeciach, jest kilka miejsc w których zbiera sie woda i podczas chociazby mycia jest to bardzo uciazliwe wygonic wode z dołków... tylka ja nie chce poziomu chce spadki w strone oddwadnianie liniowe... zastanawiam sie nad jastrychem cementowym co o tym sadzicie?

spokojnie dam rade nikt z tego nie bedzie strzelał;) chodzi mi o to ze sa doły tego nie widac na zdjeciach, jest kilka miejsc w których zbiera sie woda i podczas chociazby mycia jest to bardzo uciazliwe wygonic wode z dołków... tylka ja nie chce poziomu chce spadki w strone oddwadnianie liniowe... zastanawiam sie nad jastrychem cementowym co o tym sadzicie?

Można ułożyć związany z podłożem.