sokol27je 21.01.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam, chce naprawić posadzke w hali produkcyjnej obecnie jest betonowa 150m2 benadziejnie wylana z 10 dołków... zalezy mi na wmiare równej jej by nie robiły sie kałuże... w zwiazku z tym mam pytanie czy jest możliwosc załatania tych "dołków" np: betonem? zalezy mi na tym by było to w miare pozadnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 21.01.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 rzuc jakies zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokol27je 24.01.2014 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Troche słabo widac na zdjeciach ale wierzcie na słowo jest nie równa... zastanawiam sie czy moze dało by sie wypełnić miesca zaniżone betonem moze jakims mocniejszym wiecej cementu mniej piachu? co o tym sądzicie nie bedzie pekac połaczy sie jakos sensownie na stałe, chcac nie chcac w niektórych miejscach grubosc "nowej posadzki" moze miec zaledwie cm... Edytowane 25 Stycznia 2014 przez sokol27je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 po wysuszeniu betonu, o ile jest to beton, a nie coś co go udaje? Możesz wylać do 10mm wylewkę samopoziomującą cementową. Najlepiej zlecić to firmie. Sam narobisz nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokol27je 26.01.2014 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 spokojnie dam rade nikt z tego nie bedzie strzelał chodzi mi o to ze sa doły tego nie widac na zdjeciach, jest kilka miejsc w których zbiera sie woda i podczas chociazby mycia jest to bardzo uciazliwe wygonic wode z dołków... tylka ja nie chce poziomu chce spadki w strone oddwadnianie liniowe... zastanawiam sie nad jastrychem cementowym co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 26.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 spokojnie dam rade nikt z tego nie bedzie strzelał chodzi mi o to ze sa doły tego nie widac na zdjeciach, jest kilka miejsc w których zbiera sie woda i podczas chociazby mycia jest to bardzo uciazliwe wygonic wode z dołków... tylka ja nie chce poziomu chce spadki w strone oddwadnianie liniowe... zastanawiam sie nad jastrychem cementowym co o tym sadzicie? Można ułożyć związany z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Można ułożyć związany z podłożem. związany z podłożem to znaczy na oczyszczone podłoze i w miarę suche (bez kałuż wody), ułozyć kilka centymetrów jastrychu B20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts