Pucek 17.05.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witam Forumowiczów Mój pierwszy post na forum, hmm.. może coś o sowbie, buduję bliźniak z rodzinką na Białołęce, jesteśmy na etapie surowy zamknięty. Inwestycja rozpoczeła się na dobre rok temu, niestety nie obyło się bez błędów, ale z tego co czytam wnioskuję że to norma. Szkoda że dołączam do Was dopiero teraz może było by mi łatwiej, ale dużo roboty jeszcze przedemną, jeszcze raz Witam Wszystkich. Pucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 17.05.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witam sąsiada. Ja też buduję na Białołęce i też bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 17.05.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witaj, witaj, na pewno dowiesz sie tu sporo ciekawych rzeczy, a i oprocz tego pewnie wciagniesz sie jak wiekszosc. Ja tez jestem od niedawna i calkiem niedaleko sie buduje bo na Zaciszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 uszanowanie a jak tam kupić okazyjnie działeczke na BIAŁOŁĘCE JAK WACHAJĄ SIĘ CENY OD--DO ???? I CO Z POZWOLENIEM NA budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 21.05.2004 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 uszanowanie a jak tam kupić okazyjnie działeczke na BIAŁOŁĘCE JAK WACHAJĄ SIĘ CENY OD--DO ???? I CO Z POZWOLENIEM NA budowe Na okazję to już chyba za późno, jeśli chodzi o ceny to za 40$ coś już znajdziesz Co do pozwolenia na budowę to uzbrajasz się w cierpliwość i już, chyba że masz na myśli jakieś inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam. Ja jestem w trakcie kupowania działki w Nieporęcie - Stanisławów I - zaraz jak się z Białołeki wylatuje w kierunku zalewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volak 19.07.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam wszystkich.Powoli już czuję się mieszkańcem tej okolicy choć dom dopiero w stanie surowym, który zamkniemy pewnie jesienią. Dom w okolicy ulic Kobiałka i Ruskowy Bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 20.07.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam sąsiadów, zwłaszcza najbliższego volak. Ja również będę mieszkać przy Ruskowym Brodzie, i to chyba bardzo blisko Ciebie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volak 20.07.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 jak już z tej samej okolicy, to czy ktoś robił już kominek i ma dobrą firmę do polecenia. Wiem ,że należy poprzeglądać formum, ale zależy mi na kimś z okolicy bo będę robił w dwóch etapach (najpierw duża dziura w kominie)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 26.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 witajcie ZBYCHU -- super, ze jesteś z białołekki, bo jak do tej pory, to jeste(śmy) pod wrażeniem Twojej wiedzy My też się budujemy na Białołece - pozdrowienia dla wszystkich - a konkretniej w okolicach tych paskudnych nowych wysokich bloków przy berensona (gdy kupowaliśmy działkę 3 lata temu w planach zabudowy dopuszczana była zabudowa jedynie dwukondygnacyjna). Mamy już stan surowy, przed nami wylewki (których okropnie się boję...) i tynki. Jesienią okna i podłączenie do monitoringu. Wprowadzka planowana na wiosnę. Budujemy dom Marzanna po poprawkach http://www.archipisniak.neostrada.pl/MARZANNA.html anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.07.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 witajcie ZBYCHU -- super, ze jesteś z białołekki, bo jak do tej pory, to jeste(śmy) pod wrażeniem Twojej wiedzy http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_dziekuje.gif Może potrzebujesz inspektora? Przyjadę i sprawdzę co i jak Wam zbudowali . My też się budujemy na Białołece - pozdrowienia dla wszystkich - a konkretniej w okolicach tych paskudnych nowych wysokich bloków przy berensona (gdy kupowaliśmy działkę 3 lata temu w planach zabudowy dopuszczana była zabudowa jedynie dwukondygnacyjna). Niemalże codziennie tam przejeżdżam. Muszę poszukać Waszego domu . Mamy już stan surowy, przed nami wylewki (których okropnie się boję...) i tynki. Ja też lada dzień robię wylewki , ale tynki już mam. Jesienią okna i podłączenie do monitoringu. Wprowadzka planowana na wiosnę. Mogę doradzić w kwestii systemu alarmowego, monitoringu i innej elektroniki i automatyki domowej. Jeśli jesteś zainteresowana, zapraszam na priv. Budujemy dom Marzanna po poprawkach http://www.archipisniak.neostrada.pl/MARZANNA.html Ale fajowski dom . Co zmieniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 26.07.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ZBYCHU Twoja inspekcja to byłby zaszczyt! Bylebyś tylko zdjęc nie robił może rzeczywiście się umówimy? w jakich porach tam przejeżdżasz??? i gdzie się budujesz? daleko od nas? a póki co - jeśli jesteś zainteresowany (mnie zawsze interesują domy budowane przez innych ) - to już tłumaczę: dom nie tuż przy berensona, w pierwszej lini są domy zamieszkane, w drugiej stoi nasz. dachówka grafitowa, działka nieogrodzona. z lewej strony stoi dom w stanie surowym przykryty papą. z prawej pusta działka. nie krępuj się - możesz obejrzeć nasz dom - czuj sie zaproszony . Aktualnie pracują tam hudraulicy. System alarmowy właśnie założyliśmy. Szkoda, ze nie zgadaliśmy się wcześniej. pozdrowienia aha - co zmieniliśmy: garaż podwójny taras włączony do domu (będzie to aneks biblioteczny), czyli nie ma wyjścia z sypialni na taras taras mamy przez wyjście z wykuszu nie ma przejścia z garażu z czego bardzo się cieszymy na górze poprzez podwójny garaż powstał większy pokój, który podzieliliśmy na dwa (wyszło dużo lepiej niż sięspodziewaliśmy) garderoba w pokoju jest wydzielona w innym miejscu anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 26.07.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ZBYCHU - sorry: jak stoisz przodem do naszego domu to: z lewej pusta działka, z prawej kryty papą. prawie naprzeciwko budujących się bloków. poznasz według projektu. a taras musieliśmy włączyć, bo jest z iepskiej strony świata i byśmy z niego pewnie nie korzystali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.07.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ZBYCHU Twoja inspekcja to byłby zaszczyt! Bylebyś tylko zdjęc nie robił może rzeczywiście się umówimy? w jakich porach tam przejeżdżasz??? i gdzie się budujesz? daleko od nas? Przejeżdżam w bardzo różnych porach, a buduję niedaleko, przy jednej z bocznych uliczek od Ostródzkiej . a póki co - jeśli jesteś zainteresowany (mnie zawsze interesują domy budowane przez innych ) - to już tłumaczę: dom nie tuż przy berensona, w pierwszej lini są domy zamieszkane, w drugiej stoi nasz. dachówka grafitowa, działka nieogrodzona. z lewej strony stoi dom w stanie surowym przykryty papą. z prawej pusta działka. nie krępuj się - możesz obejrzeć nasz dom - czuj sie zaproszony . Aktualnie pracują tam hudraulicy. http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_ok.gif No to pewnie wpadnę znienacka i zrobię drobny fotoreportaż z Waszej budowy http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_z%B3oty_usmiech.gif System alarmowy właśnie założyliśmy. Szkoda, ze nie zgadaliśmy się wcześniej. Oby system się nigdy nie przydał... aha - co zmieniliśmy: garaż podwójny taras włączony do domu (będzie to aneks biblioteczny), czyli nie ma wyjścia z sypialni na taras taras mamy przez wyjście z wykuszu nie ma przejścia z garażu z czego bardzo się cieszymy na górze poprzez podwójny garaż powstał większy pokój, który podzieliliśmy na dwa (wyszło dużo lepiej niż sięspodziewaliśmy) garderoba w pokoju jest wydzielona w innym miejscu http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_ooo.gif To dom jest jeszcze większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 26.07.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 no dom jest rzeczywiscie prawie superancki p.s.jak robisz złote zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.07.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 p.s.jak robisz złote zęby? U stomatologa. Robi też aparaty http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_aparat.gif http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Tak poważnie, to mam konto www na serwerze republika.pl i tam mam zapamiętane takie fajne rysuneczki w formacie GIF, a na forum wklejam odnośniki do tych rysunków używając funkcji [/img] (tak samo wkleja się zdjęcia).</p><p> </p><p> [img]http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda_bye.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 02.09.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 No No ale się ta grupa rozrasta w tępie szalonym, że niedługo przyćmi Ursynów z Kabatami włącznie - zatem witam grupę też na moje miejsce będzie lub inaczej już jest na Białołęce - pozdrufko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 02.09.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witam! Rozgladam sie za dzialka na Bialolece i zobaczylem taka polozona u zbiegu ulic Kobialka i Ruskowy Brod w drugim rzedzie zabudowy od kazdej z ulic - ok 2100 m^2 (wliczajac w to droge dojazdowa). Widze, ze jest tu troche osob budujacych sie/mieszkajacych w bliskiej okolicy. Czy moglibyscie napisac, jak sie mieszka w okolicy. Moze wiecie cos co mogloby mnie zniechecic (lub zachecic ) do tej dzialki. Czy orientujecie sie czy taka dzialke bedzie mozna podzielic na dwie przed rozpoczeciem budowy? Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 21.09.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 O!!!! Sąsiedzi A tak serio, to jestem na etapie szukania działki. Szukam właśnie tam. Niestety mija już pół roku a ja wciąż mam dom i działkę tylko w marzeniach Pozdrawiam serdecznie wszystkich (być może) przyszłych sąsiadów. jane ps. A jeśli traficie gdzieś na jakieś ogłoszenie to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamaWeroniki 21.09.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam wszystkich sasiadów Ja tez nowa... Mamy działkę w Nieporęcie, projekt juz wybrany, jesteśmy w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę. Moze jeszcze uda nam sie w tym roku zalać fundamenty ale generalnie z budową ruszamy na wiosne Jadąc do siebie tez mogę zerakć jak tam Wam idzie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts