ksiazka.ala 21.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam bardzo serdecznie, zastanawiamy się z żoną nad wyborem projektu jesteśmy zdecydowani na jakieś 80 % na KASJOPEA II z biura architektonicznego domowe klimaty http://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/3095/projekt-domu-kasjopea-ii-g2-nf40 Czy ktoś z Państwa buduje ten dom i mógłby udzielić kilku cennych wskazówek ? Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiazka.ala 23.01.2014 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam bardzo serdecznie, zastanawiamy się z żoną nad wyborem projektu jesteśmy zdecydowani na jakieś 80 % na KASJOPEA II z biura architektonicznego domowe klimaty http://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/3095/projekt-domu-kasjopea-ii-g2-nf40 Czy ktoś z Państwa buduje ten dom i mógłby udzielić kilku cennych wskazówek ? Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam Jakub A ja sądziłem, że ten projekt jest dosyć popularny Nikt z Państwa nie zdecydował się na KASJOPEA II z biura architektonicznego domowe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej1 18.08.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 WitamTeż interesuje się tym projektem..... Decyzja już podjęta ?Szukamy takiego projekty do obejrzenia na żywo ale ciężko coś znaleźć....Może Wam się udało....?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprota1 28.01.2015 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam jestem w trakcje załatwiania formalności z budowa tego domu jest moze ktos kto juz jest na etapie budowy lub po wybudowaniu kasjopea II. NF 40 prosze o wiadomość [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragd6 02.03.2017 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Czy ma ktoś zdjęcia z wnętrza domu Kasjopea II G2? Na stronie nie ma żadnych wizualizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts