mular 22.01.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam.mam pytanie ponieważ zima w pełni ja temperaturę wody zasilającej mam na 50 stopni a podłoga zimna. z tego co sie orientuje ludziska maja ustawioną na 35-40 stopni i ciepło w domu, a u mnie lipa. Fakt, ze powierzchnia spora, ale wydaje mi się, że przy takiej temperaturze zasilanie podłoga powinna być ciepła. Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpi87 22.01.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Popatrz sobie na rozdzielaczach - może masz zakręcony jakiś zawór. Ja tak miałem - na czas płytkowania podłogówka została zakręcona jednym zaworem a jak przyszedł sezon grzewczy to nie działała. Winny był zawór zasilający przed rozdzielaczem (nie ten za piecem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts