waldisobon 22.01.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Już kiedyś kładłem panele, po prostu dałem podkład i na to panele i gra. Teraz znów będę kładł, gdzie indziej.Poczytałem sobie o układaniu paneli i w poradnikach jest napisane aby na podłogę położyć najpierw folię, potem podkład no i oczywiście na to panele. I tu mam pytanie - mieszkanie jest w bloku. Pod spodem są mieszkania - jest sens dawać folię?Jeśli tak to ona nie będzie szeleścić/trzeszczeć przy chodzeniu? Edytowane 22 Stycznia 2014 przez waldisobon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kniaziuk 03.02.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jeżeli ważna jest dla ciebie możliwość reklamacji to połóż.Jeżeli nie i nie jest to łazienka ani nowy blok to po prostu szkoda pieniędzy i roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts