cieptas 22.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Witam;Chciałem podzielić się z innymi użytkownikami według mnie ważna informacja a mianowicie :Zakupiłem drzwi Parmax (bardzo dobre drzwi chodziarz drogie ) drzwi zostały zamontowane i niestety po miesiącu Panowie którzy montowali mi system alarmowy uszkodzili mi drzwi. Byłem po prostu zdruzgotany , oczywiście winnego nie ma a drzwi uszkodzone. Załamany juz miałem sie pogodzić z dziura na środku skrzydła. Po tygodniu odwiedził mnie handlowiec który sprzedał mi stolarkę i mowi mi ze take uszkodzenie to zaden problem dla pana który zajmuje się retuszem uszkodzeń dla jego firmy . Odrazu zadzwoniłem , pan był na drugi dzien. Przyszedł z walizka pełna jakis sztabek, pisaków . Przyrządem na gorąca uszkodzenie "załatał" i ani śladu po nim. Nawet teraz nie jestem wstanie znalesc uszkodzenia. Po prostu pełen profesjonalizm koszt 80 zł. Edytowane 8 Lutego 2014 przez cieptas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 22.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam zapewne pracuje na http://www.ottimo.pl - widziałem w akcji naprawdę ciekawe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 22.01.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (...) chodziarz (...) tego jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 22.01.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jak nie widziałeś? A Korzeniowski? Emerytowany ale chodziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 23.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Emerytowany chodziarz pracuje w TVP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz135 24.04.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam.Mam podobny problem,tylko moj rodzaj uszkodzenia wedlug mnie kwalifikuje sie do przeprowadzenia zabiegu kosmetycznego powloki lakieru drzwi Parmax,poprzez rodzaj retuszu,ktory moze zamaskowac powstale skazy,plamy lub przebarwienia.Po zamontowaniu drzwi zauwazylem niewielkie zmiany koloru na powloce drzwi.Bardzo mi zalezy na przeprowadzeniu podobnego zabiegu,jaki wykonal Pan,w celu pozbycia sie przebarwien.Bardzo prosze o jakikolwiek kontakt ze mna lub podanie mi numeru kontaktowego do Pana,w celu wymiany doswiadczen,w kierunku usuniecia niepozadanych skaz na moich drzwiach Parmax.Bardzo bede wdzieczny o jakiekolwiek informacje na ten temat z Pana strony w celu usuniecia przebarwien.Drzwi sa bardzo drogie,ale to bylo moje marzenie,zeby takie posiadac w swoim domu i z natury przykladam bardzo duza wage do najmniejszych szczegolow wszystkich produktow i uslug jakie zostaly i beda jeszcze wykonane w celu wykonczenia budowy domu.Prosze bardzo o jakikolwiek kontakt ze mna,w celu wyjasnienia mi przez Pana,mozliwosci pozbycia sie mojego problemu na drzwiach.Pozwole sobie podac Panu mojego maila w celu mozliwosci jakiegokolwiek kontaktu Pana ze mna: [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jak możesz to pochwal się zdjęciami po naprawie i ewentualnie jak masz to przed naprawą aby pokazać skalę uszkodzeń.Żałuję jedynie, że takie osoby nie są "na wyposażeniu" każdej firmy, bo jest to niestety dość częsty przypadek. A winnych nigdy nie ma - samo się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts