kemot_p 23.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 To jest mój pierwszy wpis, więc na wstępnie chciałbym się z wszystkimi Forumowiczami przywitać i z góry przeprosić, jeśli temat założyłem w niewłaściwym dziale. A więc poszukuję odpowiedzialnej osoby chętnej do wspólnej budowy bliźniaka w powiecie pruszkowskim (Brwinów, ŻółWin, Podkowa Leśna, Kanie). Dlaczego bliźniak:1. pracuję w Warszawie i nie mam czasu zajmować się dużą działką2. niższe koszty budowy i utrzymania (np. ogrzewanie)3. zawsze to bezpieczniej, sąsiad może przypilnować domu sąsiadowi, itp.4. no i nie ma co ukrywać - ceny działek pod Warszawą, w okolicach kolejki WKD są dość wysokie, a tak cena działki będzie do podziału.Wcześniej byłem zdecydowany na zakup większego mieszkania (ok. 90-100 mkw.) w Pruszkowie, ale czynsz, za taki metraż daje ok 10 000 zł rocznie. Z tego co rozmawiałem ze znajomymi, którzy mają domy za taką kasę spokojnie można utrzymać 180m dom i jeszcze powinno zostać.Z niecierpliwością czekam na poważne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druiid 15.12.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Wstępnie byłbym zainteresowany , jeżeli temat jest aktualny proszę o kontakt na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 09.01.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Temat już nieaktualny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts