Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak namówi? ?on? do przeprowadzki do nowego wyko?czonego dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Przenieś jej kosmetyki do nowego domu!!

Napewno uda sie za nimi.

Bedzie dobrze

Pozdr

Rafał

:lol: :lol: :lol: :lol:

To jakby o mnie było... :D :wink:

A tak poważniej, to jak się dzieciakom podoba opcja mieszkania w domu? Cieszą się, czy wolą z Mamusią w bloku? Jakby mi moje młode powiedziały, że wolą zostać w bloku, to najpierw bym się powiesiła, a potem porzuciła myśli o budowie. Albo odwrotnie...

Dziwna sprawa, jakoś nie rozumiem o czym rozmawialiście z żoną podczas budowy, jak nie o jej wykończeniu (budowy nie żony). Twoja hisotria brzmi, jakbyć przez weekend odstawił chałupę, a teraz kobita zaskoczona jest...

Moja rada: zbilża się lato, przynajmniej teoretycznie... teraz będzie cudnie, pachnąco, poopalać się można - zabieraj ją do domu jak najczęściej aż w końcu poczuje się "u siebie".

Wywlecz z domu za kudły. W końcu kto nosi spodnie? :lol:

Popieram. Jeśli się nie da - przeprowadź się sam. Po paru miesiącach zmięknie, nie będzie miała wyboru. Jeśli nie zmięknie - to sama podejmie decyzję za Ciebie. Naprawdę! nie zastanawiałbym się nawet minuty. Trzeba być konsekwentnym - zaplanowałem, wybudowałem, będę mieszkał, koniec.