pik33 19.05.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 [deleted] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 19.05.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Nie namawiaj, przeprowadź się, a żona przyjdzie sama a najlepiej daj jej poczytać Forum pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 23.05.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 I napisz co postanowiliście.... Ja w każdym razie trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.06.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Wywlecz z domu za kudły. W końcu kto nosi spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Przenieś jej kosmetyki do nowego domu!! Napewno uda sie za nimi. Bedzie dobrze Pozdr Rafał To jakby o mnie było... A tak poważniej, to jak się dzieciakom podoba opcja mieszkania w domu? Cieszą się, czy wolą z Mamusią w bloku? Jakby mi moje młode powiedziały, że wolą zostać w bloku, to najpierw bym się powiesiła, a potem porzuciła myśli o budowie. Albo odwrotnie... Dziwna sprawa, jakoś nie rozumiem o czym rozmawialiście z żoną podczas budowy, jak nie o jej wykończeniu (budowy nie żony). Twoja hisotria brzmi, jakbyć przez weekend odstawił chałupę, a teraz kobita zaskoczona jest... Moja rada: zbilża się lato, przynajmniej teoretycznie... teraz będzie cudnie, pachnąco, poopalać się można - zabieraj ją do domu jak najczęściej aż w końcu poczuje się "u siebie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 20.06.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Wywlecz z domu za kudły. W końcu kto nosi spodnie? Popieram. Jeśli się nie da - przeprowadź się sam. Po paru miesiącach zmięknie, nie będzie miała wyboru. Jeśli nie zmięknie - to sama podejmie decyzję za Ciebie. Naprawdę! nie zastanawiałbym się nawet minuty. Trzeba być konsekwentnym - zaplanowałem, wybudowałem, będę mieszkał, koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts