Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gender, jest się czego bać?

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malka :) mój pan i władca zawsze rankiem parzył mi kawę, ale wysłałam go świat co by trochę zarobił na moje utrzymanie; i tak został mi Kołakowski :(

NO nie masz powodu do smutku, to nie pan Oko ;)

eniu :) Kołakowski mi leży koło łóżka, może zmądrzeję jak trochę poczytam, bo po genderze jestem jakby w odwrotną stronę skrzywiona ;)

A nie mówiłem, że biblia!

Czas na podsumowanie więc. Jakoś mało widzę entuzjazmu w dyskutantach dla ideologii, choć zasady i przesłanie ...czemu nie. Czyżby zdrowego rozsądku w domu rodzinnym się nałykali. Może co nieco z mlekiem matki i ojca wyssali i im wielkich drogowskazów w życiu nie trza?

A nie mówiłem, że biblia!

Czas na podsumowanie więc. Jakoś mało widzę entuzjazmu w dyskutantach dla ideologii, choć zasady i przesłanie ...czemu nie. Czyżby zdrowego rozsądku w domu rodzinnym się nałykali. Może co nieco z mlekiem matki i ojca wyssali i im wielkich drogowskazów w życiu nie trza?

eee ... eniu .... nie nadanżam ... chyba się zdrzemnęłam ... o so chodżi ?

aaa Oko- ale jego trzeba słuchać nie czytać ( chyba) a ja to tylko mojego męża i władcę słucham ... ;)

Ale wolę Kołakowskiego leżącego przy łóżku niż Oko,.A w ogóle to wolałabym jakiegoś J. Williamsa, albo T . Schweigera ...uppps, to niepoprawne politycznie :oops:, .....no w ostateczności jakiś Dorociński może być ,a co patriotką trza być, nie??

Ale wolę Kołakowskiego leżącego przy łóżku niż Oko,.A w ogóle to wolałabym jakiegoś J. Williamsa, albo T . Schweigera ...uppps, to niepoprawne politycznie :oops:, .....no w ostateczności jakiś Dorociński może być ,a co patriotką trza być, nie??

Dlaczego on ma przy łóżku leżeć ? Wpuść go na łóżko, niech ma coś z tego równouprawnienia.

ło matko jedyna, aleście nastukali.

A ja kobieta pracująca jestem, nie mam czasu na dysputy.

No, przyznam, robię akurat coś, co mi się strasznie podoba i nie wchodzę do was, żeby nie wsiąknąć dyskusyjnie w dzender :)

ło matko jedyna, aleście nastukali.

A ja kobieta pracująca jestem, nie mam czasu na dysputy.

No, przyznam, robię akurat coś, co mi się strasznie podoba i nie wchodzę do was, żeby nie wsiąknąć dyskusyjnie w dzender :)

My siem tu już tak wydżenderowli, że nad nami egzorcyzmy trza odprawić!;)

malka :) Dorociński -niczego sobie;) niech będzie żem patryjotka :)

dorka - mówisz,że wpuścić .... w końcu mąż na mnie zarabia w krajach bliskich ;)

a co do podsumowania ( dzięki dorka -za oświecenie)

poradzimy sobie, poradzimy - i bez Kempy, i bez Oko, i bez Środy, i Kazi - tylko niech nam się nie wp... dzielają do naszych rodzin, przedszkoli i szkół, żon i mężów,i dadzą nam wychowywać dzieci po swojemu, wg naszych zasad i poglądów.

poradzimy sobie, poradzimy - i bez Kempy, i bez Oko, i bez Środy, i Kazi - tylko niech nam się nie wp... dzielają do naszych rodzin, przedszkoli i szkół, żon i mężów,i dadzą nam wychowywać dzieci po swojemu, wg naszych zasad i poglądów.

Wszyscy i ci od dzendera i innych nauk czy ideologii

Ramen :)

No i teraz nie wiem, czy w kontekście zagorzałych dyskusji o dżender pozwolą w szkołach na takie studniówki, jakie drzewiej bywały, gdy owo dżender nikomu jeszcze nie przeszkadzało? :)