gahan 29.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 eniu Kołakowski mi leży koło łóżka, może zmądrzeję jak trochę poczytam, bo po genderze jestem jakby w odwrotną stronę skrzywiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 malka mój pan i władca zawsze rankiem parzył mi kawę, ale wysłałam go świat co by trochę zarobił na moje utrzymanie; i tak został mi Kołakowski ale Biblia to bardzo mądra księga jest, też czeka koło łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 malka mój pan i władca zawsze rankiem parzył mi kawę, ale wysłałam go świat co by trochę zarobił na moje utrzymanie; i tak został mi Kołakowski NO nie masz powodu do smutku, to nie pan Oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 eniu Kołakowski mi leży koło łóżka, może zmądrzeję jak trochę poczytam, bo po genderze jestem jakby w odwrotną stronę skrzywiona A nie mówiłem, że biblia! Czas na podsumowanie więc. Jakoś mało widzę entuzjazmu w dyskutantach dla ideologii, choć zasady i przesłanie ...czemu nie. Czyżby zdrowego rozsądku w domu rodzinnym się nałykali. Może co nieco z mlekiem matki i ojca wyssali i im wielkich drogowskazów w życiu nie trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 NO nie masz powodu do smutku, to nie pan Oko aaa Oko- ale jego trzeba słuchać nie czytać ( chyba) a ja to tylko mojego męża i władcę słucham ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A nie mówiłem, że biblia! Czas na podsumowanie więc. Jakoś mało widzę entuzjazmu w dyskutantach dla ideologii, choć zasady i przesłanie ...czemu nie. Czyżby zdrowego rozsądku w domu rodzinnym się nałykali. Może co nieco z mlekiem matki i ojca wyssali i im wielkich drogowskazów w życiu nie trza? eee ... eniu .... nie nadanżam ... chyba się zdrzemnęłam ... o so chodżi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 aaa Oko- ale jego trzeba słuchać nie czytać ( chyba) a ja to tylko mojego męża i władcę słucham ... Ale wolę Kołakowskiego leżącego przy łóżku niż Oko,.A w ogóle to wolałabym jakiegoś J. Williamsa, albo T . Schweigera ...uppps, to niepoprawne politycznie , .....no w ostateczności jakiś Dorociński może być ,a co patriotką trza być, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 gahan, o to, że ludzie sobie sami poradzą, dżędera odgórnego nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale wolę Kołakowskiego leżącego przy łóżku niż Oko,.A w ogóle to wolałabym jakiegoś J. Williamsa, albo T . Schweigera ...uppps, to niepoprawne politycznie , .....no w ostateczności jakiś Dorociński może być ,a co patriotką trza być, nie?? Dlaczego on ma przy łóżku leżeć ? Wpuść go na łóżko, niech ma coś z tego równouprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ło matko jedyna, aleście nastukali. A ja kobieta pracująca jestem, nie mam czasu na dysputy. No, przyznam, robię akurat coś, co mi się strasznie podoba i nie wchodzę do was, żeby nie wsiąknąć dyskusyjnie w dzender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ło matko jedyna, aleście nastukali. A ja kobieta pracująca jestem, nie mam czasu na dysputy. No, przyznam, robię akurat coś, co mi się strasznie podoba i nie wchodzę do was, żeby nie wsiąknąć dyskusyjnie w dzender My siem tu już tak wydżenderowli, że nad nami egzorcyzmy trza odprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 malka Dorociński -niczego sobie;) niech będzie żem patryjotka dorka - mówisz,że wpuścić .... w końcu mąż na mnie zarabia w krajach bliskich a co do podsumowania ( dzięki dorka -za oświecenie) poradzimy sobie, poradzimy - i bez Kempy, i bez Oko, i bez Środy, i Kazi - tylko niech nam się nie wp... dzielają do naszych rodzin, przedszkoli i szkół, żon i mężów,i dadzą nam wychowywać dzieci po swojemu, wg naszych zasad i poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Amen(t). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ło matko jedyna, aleście nastukali. A ja kobieta pracująca jestem, nie mam czasu na dysputy. No, przyznam, robię akurat coś, co mi się strasznie podoba i nie wchodzę do was, żeby nie wsiąknąć dyskusyjnie w dzender szkoda, bo dobrze się czytało Twoje spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 29.01.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ament egzorcyzmy zostawimy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 poradzimy sobie, poradzimy - i bez Kempy, i bez Oko, i bez Środy, i Kazi - tylko niech nam się nie wp... dzielają do naszych rodzin, przedszkoli i szkół, żon i mężów,i dadzą nam wychowywać dzieci po swojemu, wg naszych zasad i poglądów. Wszyscy i ci od dzendera i innych nauk czy ideologii Ramen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Poddały się. Wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2014 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ja nie o tych na filmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No i teraz nie wiem, czy w kontekście zagorzałych dyskusji o dżender pozwolą w szkołach na takie studniówki, jakie drzewiej bywały, gdy owo dżender nikomu jeszcze nie przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts