Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gender, jest się czego bać?

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i teraz nie wiem, czy w kontekście zagorzałych dyskusji o dżender pozwolą w szkołach na takie studniówki, jakie drzewiej bywały, gdy owo dżender nikomu jeszcze nie przeszkadzało? :)

:) świetnie to zrobili:) wychodzi na to,że panowie owszem, mogą nosić sukienki - ale jakoś wcale im do twarzy w takim stroju ;)

czego ten filmik ma dowodzić ?

Niczego nie dowodzi. Wiadomo że taką sondę można przedstawić w dowolny sposób. Wystarczy wybrać odpowiednie wypowiedzi.

Ale pokazuje również, że media nie maja ochoty niczego wyjaśniać, a jedynie rozdmuchiwać coś o czym większość nie ma pojęcia. To przedstawia poziom rozmowy władz ze społeczeństwem oraz "misyjność" telewizji publicznej.

Niczego nie dowodzi. Wiadomo że taką sondę można przedstawić w dowolny sposób. Wystarczy wybrać odpowiednie wypowiedzi.

Ale pokazuje również, że media nie maja ochoty niczego wyjaśniać, a jedynie rozdmuchiwać coś o czym większość nie ma pojęcia. To przedstawia poziom rozmowy władz ze społeczeństwem oraz "misyjność" telewizji publicznej.

no właśnie niczego - poza tym,że zrobił go jakiś pseudodziennikarzyna i usłyszał to co chciał usłyszeć;

a telewizja - oni już dawno zapomnieli i nie mają pojęcia co to jest misja; z tego też powodu prawie całkowicie przestałam oglądać telewizję ( wyjątkiem są od czasu do czasu jakieś dobre filmy);

potem się dziwimy,że tylu starszych słucha tylko jedynego słusznego radia w Polsce ...

Edytowane przez gahan

Żywcem....inaczej nie działa....

chwila, chwila jakim żywcem - po uboju rytualnym , przecie

PS. jeśli ktoś ma potzrebę bulionu chętnie oddam to wredne stworzenie, bo nie umiem się z nim dogadać ani nie da się eksmitować.

warunek : zainteresowany sam musi go złapać - i tyle - nic więcej - to dobra okazja ;)

Edytowane przez gahan

Dobry sposób na kreta - nasikać w dziurkę od kopca, albo wetknąć tam roztartą galązkę żywotnika lub czarnego bzu. Z sikaniem nie próbowałam, bo za dużo u mnie kopców było i mocy przerobowych brak :), ale roztarty żywotnik pomógł. Serio. :)