Magda_lena85 30.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Gender zapanowała - Panie w pracy - Panowie robią obiad i pieką ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.01.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 co Polacy myślą o dżęder, sonda-filmik ok. 4min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 30.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No i teraz nie wiem, czy w kontekście zagorzałych dyskusji o dżender pozwolą w szkołach na takie studniówki, jakie drzewiej bywały, gdy owo dżender nikomu jeszcze nie przeszkadzało? świetnie to zrobili:) wychodzi na to,że panowie owszem, mogą nosić sukienki - ale jakoś wcale im do twarzy w takim stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 30.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 co Polacy myślą o dżęder, sonda-filmik ok. 4min. czego ten filmik ma dowodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 czego ten filmik ma dowodzić ? Pewnie to,że wuja wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.01.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 czego ten filmik ma dowodzić ? Niczego nie dowodzi. Wiadomo że taką sondę można przedstawić w dowolny sposób. Wystarczy wybrać odpowiednie wypowiedzi. Ale pokazuje również, że media nie maja ochoty niczego wyjaśniać, a jedynie rozdmuchiwać coś o czym większość nie ma pojęcia. To przedstawia poziom rozmowy władz ze społeczeństwem oraz "misyjność" telewizji publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 30.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Niczego nie dowodzi. Wiadomo że taką sondę można przedstawić w dowolny sposób. Wystarczy wybrać odpowiednie wypowiedzi. Ale pokazuje również, że media nie maja ochoty niczego wyjaśniać, a jedynie rozdmuchiwać coś o czym większość nie ma pojęcia. To przedstawia poziom rozmowy władz ze społeczeństwem oraz "misyjność" telewizji publicznej. no właśnie niczego - poza tym,że zrobił go jakiś pseudodziennikarzyna i usłyszał to co chciał usłyszeć; a telewizja - oni już dawno zapomnieli i nie mają pojęcia co to jest misja; z tego też powodu prawie całkowicie przestałam oglądać telewizję ( wyjątkiem są od czasu do czasu jakieś dobre filmy); potem się dziwimy,że tylu starszych słucha tylko jedynego słusznego radia w Polsce ... Edytowane 30 Stycznia 2014 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 30.01.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Niektórzy uważają za Gender noszenie Kolorowych ubrań wiec Uważajcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 "Bulion gotowany z kreta jest dobry dla dzieci, gdy pod siebie leją w łóżku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 ale chłopcy czy dziewczynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Własnie nie wiem. Tyle było napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.01.2014 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A kreta skórować? Czy tak w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 A kreta skórować? Czy tak w całości? Żywcem....inaczej nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 31.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Żywcem....inaczej nie działa.... chwila, chwila jakim żywcem - po uboju rytualnym , przecie PS. jeśli ktoś ma potzrebę bulionu chętnie oddam to wredne stworzenie, bo nie umiem się z nim dogadać ani nie da się eksmitować. warunek : zainteresowany sam musi go złapać - i tyle - nic więcej - to dobra okazja Edytowane 31 Stycznia 2014 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dobry sposób na kreta - nasikać w dziurkę od kopca, albo wetknąć tam roztartą galązkę żywotnika lub czarnego bzu. Z sikaniem nie próbowałam, bo za dużo u mnie kopców było i mocy przerobowych brak , ale roztarty żywotnik pomógł. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 31.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To w końcu kret pomaga na sikanie, czy sikanie na kreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 31.01.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 obawiam się na moje kopce to mi chyba żywopłotu braknie ... te gadziny zeszły się do mnie z okolicznych pól i nie wiem - może jakieś gody już urządzają czy co ... chyba obetnę racje żywnościowe moim kotom i niech same zadbają ... o rosół z kreta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przestaną sikać po kątach...Też korzyść. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 31.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przestaną sikać po kątach... Też korzyść. . no tak, tyle,że na te krety musiałyby zapolować wszystkie okoliczne koty - jak je namówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Widzę juz oczami duszy bandę chłopczyków (i oczywiście dziewczynek w ramach równych szans) biegających po moim ogrodzie i skandujących "olej kreta", "olej kreta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts