perm 17.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dlaczego zaraz kij ? skoro przeczytałeś i nie podoba ci się to zignoruj takim pisaniem niczego nie zmienicie,sporo jest tu ciekawych tekstów,ale sporo prymitywnych i chamskich,ot,taki przekrój polskiego społeczeństwa,nasi politycy nie spadli przecież z księzyca,oni są sposród nas,można powiedzieć :jaki naród,tacy politycy już dzieści lat temu Wojciech Młynarski śpiewał : "róbmy swoje ",Owsiak dorzucił "róbta co chceta'',ja dopiszę ''byle nie krzywdzić przy tym drugiego człowieka '',tylko życie w zgodzie z sobą ma sens - to jest moja filozofia i tego się trzymamKsiądz Oko najwyraźniej nie pozwoli na "róbmy swoje". Jego interesuje czy sobie w majtkach grzebiesz i jeżeli tak to w jakim celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dlaczego zaraz kij ? Nie chciałem dosadniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ksiądz Oko najwyraźniej nie pozwoli na "róbmy swoje". Jego interesuje czy sobie w majtkach grzebiesz i jeżeli tak to w jakim celu. A są różne cele grzebania w majtkach? I dlaczego on grzebie w cudzych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 17.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dlaczego zaraz kij ? skoro przeczytałeś i nie podoba ci się to zignoruj No co Ty? A wielebny ksiądz Oko to potrafi zignorować, skoro mu się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 17.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No co Ty? A wielebny ksiądz Oko to potrafi zignorować, skoro mu się nie podoba. nie patrz na księdza,patrz na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 17.02.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A dlaczego? On wypowiada się za pomocą mediów, bierze udział w dyskusji publicznej. Gdyby coś takiego gadał prywatnie, to niech se gada. Jak wypowiedzi swoje publikuje, to mogą być przedmiotem krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nie patrz na księdza,patrz na siebie A ty znasz jedynie tryb rozkazujący? Esesman czy cenzor nie znoszący swobodnej dyskusji ? Skoro wielebność Oko ma prawo wpieprzać się w życie innych, to inni też maja prawo recenzować i kontestować jego wypowiedzi. Ja osobiście chcę podziękować Koledze firewall za zamieszczony cytat, gdyż dowiedziałem się zeń ,że jestem we wszystkich trzech wymienionych tam grupach. Najbardziej odpowiada mi połączenie masona ogarniętego obsesją seksualności z amerykańskim miliarderem. Myślę, że ojczulek Oko pozostawił swoją mentalność gdzieś w czeluściach złotych czasów feudalizmu, i w jego świątobliwej pale nie mieści się taka ilość zmian, jakie od tamtych czasów dokonały się również w polskim społeczeństwie. PS Stasiu, perm ma chyba jednak rację. Grzebanie przez księdza w majtkach,zwłaszcza w cudzych może mieć różny cel - choćby cel poznawczy, pozbawiony tej nieczystej siły przyjemności. Interpretacja przecież zawsze zależy od sprytu i elokwencji adwokata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 17.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja generalnie nie oglądam telewizji,bo ona skutecznie ogłupia naród,nie wiem kto to ten cały Oko,media zawsze znajdą temat którym żyją - pamiętacie matkę Madzi ?,potem były związki partnerskie,teraz gender i Trynkiewicz.Dla mnie mniej istotne jest co kto mówi,ale co robi,bo liczą się czyny,a nie słowa,jednym uchem wleci,drugim wyleci,czym tu się przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 17.02.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Pepeg z Gumy, wcześniej nie wiedziałeś kim jesteś? Dopiero firewall pomógł ci się zidentyfikować ? no w sumie lepiej póżno,niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Pepeg z Gumy, wcześniej nie wiedziałeś kim jesteś? Dopiero firewall pomógł ci się zidentyfikować ? no w sumie lepiej póżno,niż wcale. Owszem, doskonale wiedziałem, ale po tak wnikliwej analizie, zakończonej tak schludną definicją,musiałem zweryfikować nieco pogląd i dopasować się jakoś do tej wiekopomnej hipotezy. Zastanawiam się tylko, czy tytuł profesora u tego jegomościa nie może wykluczać faktu, że mam do czynienia z nawiedzonym demagogiem czy zwykłym idiotą. To pierwsze, znając mentalność kleru jakoś potrafię sobie wyobrazić, to drugie stawia pod znakiem zapytania inteligencję ludzi, którzy ten tytuł naukowy mu nadali i ludzi nabożnie akceptujących jego arcy-brednie. Odpowiadam Ci tak poważnie, bo o umiejętność odczytania ironii , zwłaszcza w takim temacie, nie podejrzewam żadnego z czytelników Gościa Niedzielnego, GPC czy słuchaczy Radia M - oczywiście tych jedynych w kraju mediów nieindoktrynujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 17.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Skąd wiesz co kto czyta i czego słucha ?Masz dostęp do jakiś tajnych raportów ? Nie ma czegoś takiego jak jedynie słuszna opcja,ile ludzi tyle opinii,wsród księży można spotkać pijaków,karierowiczów,hazardzistów,idiotów,jak w każdej grupie zawodowej,nikt nikomu nie narzuca wiary,kto chce niech wierzy,albo nie wierzy,dorośli ludzie sami dokonują wyborów i ponoszą konsekwencje,na tym polega odpowiedzialność.Można sobie pisać,filozofować i co z tego ?czy to coś zmieni? dlatego twierdzę,że świata nie zmienimy,zmienić możemy tylko siebie,i taka zmiana również będzie kosztować trochę wysiłku,pisanie na forum i najlepsze nawet chęci niczego nie zmienią.Pepeg,piszę bez ironii,prosto,kawa na ławę,podejrzewam,że odczytasz to dosłownie. Edytowane 17 Lutego 2014 przez namira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.02.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Można sobie pisać,filozofować i co z tego ?czy to coś zmieni? dlatego twierdzę,że świata nie zmienimy,zmienić możemy tylko siebie,i taka zmiana również będzie kosztować trochę wysiłku,pisanie na forum i najlepsze nawet chęci niczego nie zmienią. Można kształtować prawo i w ten sposób zmieniać świat. A nie robią tego krasnoludki, tylko ludzie. Dyskutujący, lobbujący i filozofujący. Piszący na forach, twitterach i inszych sferach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 .Można sobie pisać,filozofować i co z tego ?czy to coś zmieni? dlatego twierdzę,że świata nie zmienimy,zmienić możemy tylko siebie,i taka zmiana również będzie kosztować trochę wysiłku,pisanie na forum i najlepsze nawet chęci niczego nie zmienią.. Zatem jaki jest sens Twojego udziału w tej dyskusji ? Zmieniaj się do woli ale nie rzucaj kategorycznych rad innym rozmówcom. Może Ty "robisz swoje" kiedy tak radzisz innym ? Ciekawe jaki cel mają tutaj te wynurzenia o ogłupiającej telewizji, sformułowania "patrz na siebie nie na księdza", " nie podoba ci się to zignoruj"? No właśnie , po co radzić coś komuś, kiedy samemu się tego nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) PS Stasiu, perm ma chyba jednak rację. Grzebanie przez księdza w majtkach,zwłaszcza w cudzych może mieć różny cel - choćby cel poznawczy, pozbawiony tej nieczystej siły przyjemności. Interpretacja przecież zawsze zależy od sprytu i elokwencji adwokata. No fakt, zapomniałem, bo ja w dzieciństwie też grzebałem w celach poznawczych, szczególnie dziewczynkom. No i grzebałem później starszym dziewczynkom, już kiedy poznałem nieczystą siłę przyjemności, której wielebny Oko nie poznał do dzisiaj, mimo grzebania. Cóż, chyba nie sięgnął jeszcze do dziewczynek starszych, ale wszystko przed nim. PS. Kto ma tytuł profesora, Oko? A w życiu! Chyba, że profesora szkoły średniej. Edytowane 17 Lutego 2014 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.02.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kempa powinna ks. Oko wyciągnąć Gender, wziąć brzytwę i powiedzieć "a teraz razem zrobimy z tym porządek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 "Trener rosyjskich skoczków zgotował chłodne przyjęcie sportsmenkom, które teraz po raz pierwszy w historii zimowych igrzysk olimpijskich staną do rywalizacji. – Prawdę mówiąc jestem przeciwny uczestnictwu kobiet w skokach narciarskich – oznajmił dziennikarzom "Izwiestii" Aleksander Arefiew. – To trudny sport, stwarzający duże ryzyko kontuzji. Jeśli wypadek przydarzy się mężczyźnie, nie będzie tragiczny w skutkach, jednak dla kobiety konsekwencje mogą być o wiele poważniejsze – ostrzegał Rosjanin, po czym nie zawahał się dodać: – Kobiety mają inny cel w życiu. Powinny rodzić dzieci, wykonywać prace domowe, strzec rodzinnego ogniska." http://ofsajd.onet.pl/newsy/plec-na-medal/0f5f5 jeszcze jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Normalnie ciemnogród i dziki wschód. A z drugiej strony na traktorach jeździć można, i obciachu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 17.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ... jakieś pytania? Pytanie- Ile w tym łańcuszku jest ogniw rodzaju damskiego? DorkaS odpowiedział na pytanie Malka bo Onet przetłumaczył to co napisał WashingtonPost o tym co powiedział dziennikarzom Izwiestii TRENER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 17.02.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Normalnie ciemnogród i dziki wschód. A z drugiej strony na traktorach jeździć można, i obciachu nie ma. co do obciachu. tylko jak towar jest brzydki, np. twarzowiec, grube uda , gruby tylek, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Pytanie- Ile w tym łańcuszku jest ogniw rodzaju damskiego? DorkaS odpowiedział na pytanie Malka bo Onet przetłumaczył to co napisał WashingtonPost o tym co powiedział dziennikarzom Izwiestii TRENER Czyli co, sugerujesz by milczeć? udawać, że te słowa nie padły, że nie piszą o nich media??? Pod dywanik, tak ? i nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts