yendrek3 24.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wiatm, Jestem na etapie wykonczen inwestora i mam pytanie jaka balustrade na balkon robic. Najbardziej podoba mi sie INOX ze szklem ale mam tu kika pytan. czy szklo nie bedzie sie nadmiernie brudzic do tego stpnia ze dede dostawal szalu? Czy musi byc to specjalny rodzaj szyby? jakas hartowana czy inna? z gory dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.01.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ej no niech ktos cos powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek3773 24.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 szkło najlepiej hartowane jaka grubość hm.. to zależy od mocowań i wykonawcy i odbioru , bo jakięś kryteria musi spełniać ( bezpieczeństwo , atest) nie jestem w temacie ,ale tak to widzę . co do brudzenia się to każdy ma doświadczenia z szybami okiennymi , samochodowymi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.01.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 slyszalem tez o szybach samoczyszczacych ale nie wiem czy to jest w Polsce dstepne, w UK napewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.01.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 temat wyczerpany i to soidnie, wielkie dzieki mGlass. Mozesz powedziec ile wychodzi taka balustrada z Inoxu i wyplenieniem ze szkla. Zakladam z liczy sie to w mb balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts