zouza 28.04.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 asiazett dzięki :* tak po cichu na Ciebie liczyłam Mam trochę wątpliwość co do tych czarnych dodatków, do czerwonego super, ale z granatem trochę mi się gryzie, poza tym to byłby kolejny kolor w pokoju. Te pudełka nie dają mi spokoju... gdyby były Drona w granacie albo czerwieni byłabym szczęśliwa. Lekmany są też dość ciężkie, jeszcze jak się je załaduje młody zdemoluje nimi pół świata... muszę przemyśleć temat. Może jakaś inna forma miała by coś w tych wymiarach? Bo samemu uszyć chyba odpada... Lampy fajne, ale jak pisałam wyżej nie wiem czy ten czarny do granatu, poza tym trochę nie ta półka cenowa, zaczynamy już trochę zaciskać budżet i nie chciałabym na lampę wydać chyba więcej niż 300zł. Dywanik jest o tyle fajny, że to Ikea za jakieś 60zł więc jak młody go zajedzie to bez bólu wyrzucę W ogóle co do kolorów muszę chyba wziąć kawałek tapety i z tym poprzymierzać, bo na żywo te kolory są inne niż na zdjęciu. Na zdjęciu ta czerwień jest bardziej malinowa, a na żywo taka bardziej czysta, strażacka. Może faktycznie zrobię białą bazę a potem polatam z kawałkiem tapety za dywanikiem, pudełkami i lampą. Poza tym widziałam fajne sako w kształcie fotela, idealne do czytania książeczek, ale pokój nie jest z gumy i nie chce go zagracić zwłaszcza, że dojdą jeszcze rowerki, ciężarówki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.04.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Przecież na tapecie też masz czarny, więc to chyba nie byłoby nadużycie z resztą wydaje mi się to świetny kolor dla takiego małego dżentelmena jest wyraźny i łatwy dla zmysłów dziecka, więc ja bym się go nie bała Też szukałam alternatywy dla drony. Raczej bezskutecznie. Podobno kiedyś były w Jysku w pasujących wymiarach filcowe pojemniki, pewnie droższe, ale gorsza, że w ogóle może ich już nie być. Można też uszyć z grubego filcu, albo z innych materiałów tylko w środku z jakimś usztywnieniem (ja planowałam płyty ze sklejki czy innych drewnopochodnych ), ale i tak wyszłoby to "skóra za wyprawkę". Lepiej przykleić na front pudełka wybrany materiał i po kłopocie tak mi w każdym razie wyszło z obliczeń Żyrandole - kwestia otwarta, to byly tylko luźne propozycje, faktycznie nie tanie, ale o zamysł chodzi. Na necie da się znaleźć mnóstwo alternatyw cenowych (kupiłam raz lampę o prawie połowę taniej niż u innego sprzedawcy. A w casto kiedyś kupiłam kinkiet za 1/4 pierwotnej ceny. Nad spocznkkiem z kolei mam kinkiet z wyprzedaży LM za 10 zł! Można?). powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.04.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Nie ma w tapecie czarnego A taka: http://oswietlenie-febri.pl/9442-large_default/lampa-wiszaca-candellux-school-zwis-1-x-60-w-e27-granatowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 No jak nie ma? Kontury obrazków i koła aut nie są czarne? W myszce mickey też jest czarny... Lampa by pasowała, choć taka czarna dla mnie wciąż bardziej (o jeszcze jednym pomyślałam argumencie - jak wybierzesz czarną to może się okazać już docelową na "wielki wieków", bo przy zmianie aranżacji pokoju, taki czarny zwis zawsze będzie na miejscu ). I czy nie boisz się 1 żarówki? Te metalowe abażury ograniczają rozpraszanie światła... Nie chcę Cie namawiać, ani przekonywać, a trochę na to wychodzi . Moje zdanie znasz, a decyzja jest Twoja, a nawet Wasza - sama znasz najlepiej swoje dziecko i wiesz co się nada Na pewno wyjdzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.04.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 asiazett dzięki za pomoc zawsze mam z kim przedyskutować pomysły Popełniłam w Jysku taką narzutę i nie jestem pewna czy nie przesadzone: http://cdn4.jysk.com/getimage/web.large/4603000/WEB/1005/ Kolory idealnie tapetowe (kontury są granatowe ), ale nie wiem czy to nie będzie za dużo i czy ten dywanik w pachy pasuje. Zwariuje... Z drugiej przy takiej narzucie itd. nie wiem czy bym nie poszła w zupełnie prostą białą lampę żeby nie przegiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Pozostałe ściany poza tapetą będą jakie? Białe? I meble też białe? Może o resztę dodatków zadbasz jak już elementy stałe najdą się na swoim miejscu, wtedy też łatwiej będzie zobaczyć co jeszcze i w jakim kolorze? Bo i tak sporo już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.04.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Białe wszystko białe Kapę kupiłam, jak jest rachunek i spakowana można oddać bez ograniczeń czasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jest jakaś inspiracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.04.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 z kapą? chyba już dzisiaj trochę nie kontaktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Nie no chodzi mi o ogólną koncepcję pokoju. Kierunku, w którym chciałabyś iść. Bo tak wszystko białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.04.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Tyle co wklejam na bieżąco, jak wejdą zabawki to pewnie i tak dostanę oczopląsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Lampa biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.04.2014 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Co ja z tobą mam http://www.lumenpro.pl/10452-large/lampa-wiszaca-granatowy-furudal-markslojd-104900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 To dlaczego nie wrócić do tego pomysłu? http://i2.ztat.net/large/B0/37/3F/00/79/17/[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 To by może było kompromisowe rozwiązanie, bo Ty masz białe, a ja mam kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.04.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiesz co z tym abażurem to chyba dobry pomysł, pomijając różne zalety ma jedna ogromną jest tani Jak się nie sprawdzi kupię coś innego Hmm tyle, że jest już niedostępny Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez zouza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Szukaj, pewnie jest gdzieś indziej Znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia2014 07.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam,Mogę się zapytać gdzie kupiłaś tapetę ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 10.05.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 kinia na allegro, ale z tego co widzę sprzedawca może już nie mieć, bo sprzedawał 4 rolki z czego ja kupiłam 3 a teraz ktoś ta ostatnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia2014 10.05.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dzięki za odpowiedz A czy możesz napisać jaka jest nazwa tej tapety?? Będę po tym jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts