Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Córeczka E&K potrzebuje pomocy -wada serca!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edyta,

Próbowaliście szukać pomocy np. w programach interwencyjnych TVN czy Polsatu, typu Uwaga?

Trzymam kciuki za pomyślność zbiórki.

Hej Sharlotka, nie nie próbowaliśmy, my z malej wioski w Beskidach, gdzie nam do Warszawy.....ale stają wszyscy na rzęsach, nasza rodzina, znajomi, okalna spoleczność, osoby nam znane i nieznajomi, którzy juz stali się znajomymi. DZIĘKUJEMY!!!!!!

Kochani dzięki Waszej pomocy mamy już 24 000 na koncie Zuzi w Fundacji MAM Serce

Jak toś ma ochote to na moim Facebookowym koncie Edyta Wawak sa informację. Zapraszam do moich znjomych, jesli chcecie na bieżąco wiedzieć co u nas. Staram się w miarę możliwości na bieżąco pisać.

Uruchomione jeste tez konto Zuzanna Sordyl na facebooku.

Całuje

E

Dziękujemy!!!!!!

Edyta,

to napiszcie do Uwagi lub innego programu maila z linkiem do stronki Zuzanki w fundacji- może się zainteresują i zgodzą wyemitować materiał o Zuzi i operacji? Każdy sposób jest dobry, by walczyć o zebranie środków.

Wierzę, że z każdym dniem jesteście bliżej celu - :hug:

Kochane forumowiczki ja spiesze doniesc jak nam fantastycznie zbiorka idzie a Wy juz wszystko wiecie. DZIEKUJE, JEST MOC. Przepraszam ze bez polskich znakow, ale juz komputer odmawia mi posluszenstwa.....na FB mozna nas znalezc na Zuzia Sordyl tam na biezaco informujemy co i jak. Calusy Jestescie Wielcy Dziekujemy

Uzbieraliśmy kiedyś trochę grosza na pomoc po pożarze u jednej z naszych forumowych Koleżanek, więc mam nadzieję, że i w tej sytuacji Forumowicze pomogą.

Jak by tak każdy po powiedzmy 50 zł..... rozmarzyłem się...... :)

Ale przelewajcie ile kto może....

Ja już puściłem i trzymam kciuki, że się uda.

Pozdrawiam.

Kochani z całego serca Wam dziękuję, jesteście niesamowici. Nazywam ta całą akcję Wielką Orkiestrą Zuzinkowej Pomocy. To piękne, że w potrzebie jest tyle ludzi na których można liczyć. Serdecznie Was Pozdrawiamy

PS cała akcja toczy się na facebooku/Zuzia Sordyl - tam wszyskie bieżące informację.

Całuję Was i z całego serca dziękuję za Wasze Wielkie Serca

E