maaradv 24.01.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.02.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 sie witam ja:welcome::welcome: jako, że sama jestem szczęśliwa posiadaczką stodoły w polu pod lasem, chciałam powiedzieć, że macie PIĘKNY DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave: i cudny dach - chwale, bo mam taki sam;) i mieszkacie w okolicach mojego ukochanego miasta:D jest slicznie !!!! gartuluję i powodzenia!!!! pozdrawiam z Nadmorza:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 15.03.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam serdecznie, stodołowiczkę Dach faktycznie jest ładny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 27.08.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 fajny domek Wam się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 27.08.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 fajny domek Wam się szykuje! Dzięki, zaniedbałem dziennik budowy, prace wykończeniowe sie posuwają elewacja prawie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts