zeusrulez 12.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A moze ktos mi podpowie ile moze kosztowac uszczelnienie -ocieolenie poddasza 15 cm izolacja plus 5 cm w poprzek ze stelarzem , montarz plyt, szpachlowanie i malowanie gdyz moj wykonawca nie wie a ja tez jestem nieobeznany z cenami. Dzieki sympatyczne. PS> Selius -obserwowalem i gratulacje -dobra robota. 60 - 80 zł metr. Daruj sobie te 5 cm w poprzek, nawet przy zastosowaniu najlepszej wełny słabo to wygląda. Minimum 10. Isover profimata między krokwie, super mata pod krokwie, nie będzie super ale będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 12.02.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 U mnie problem lezal raczej w szczelnosci paroizolacji niz w ociepleniu.Gdy wyciąlem dziurke w plycie gk czulem podmuchy wiatru i granulat uwazam bardziej jako uszczelnienie niz ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts