מרכבה 18.04.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Polecam Dysona, Rodzicom na 40 rocznicę ślubu, kupiliśmy w prezencie DC 37 jak na 1400 wat tylko siła ssania jest gigantyczna, przewody ssawne z uszczelkami, oraz brak worków .. http://www.oleole.pl/odkurzacze/dyson-dc37c-parquet.bhtml?from=pla&gclid=CJyX4Kf__8QCFcPTcgodCHsAcQ http://www.amphora.fr/images/0200+asp-pl.jpg plus na grubszy brud taka puszka .. gruz wielkości orzecha włoskiego wysysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 20.04.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ja też polecam Dysona. Mój ma 9 lat a śmiga jak nowy. Trzeba tylko odpowiednioo często czyścić filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 06.11.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nie dla Zelmer Solaris. Wytrzymal mi rok (codzienne odkurzanie co najmniej 30 m2, duzy pies + 2 malych dzieci). Electrolux clario w podobnych warunkach przetrwal 7 lat (bez dzieci jednakze, ale z psem). W obu zepsuly sie czesci zewnetrzne (szczotki), a Zelmer przestal ssac. A moglam dokupic szczotki do elektroluxa zamiast nowy odkurzacz. eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśkaś1719514231 28.01.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Temat w sam raz dla mnie. Szukam namiętnie odkurzacza i rozważam różne opcje. Myślicie, że odkurzacz wodny to dobra opcja? Mam dwa szynszyle, które zostawiają sporo futra, pozbyłam się dywanów już dawno temu i za nimi nie tęsknię. Mój facet kocha kable, naprawianie i majsterkowanie wszelkie - mam pobojowisko w domu minimum 2 razy w tygodniu. Obecnie wynajmuje mieszkanie i mam wrażenie, że ilość kurzu, która się tu zbiera bije rekordy wszelkie. Macie jakiś sprawdzony sprzęt na taki armagedon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakoob 10.03.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Również polecam Dysona, szczególnie za to, że nie ma worków. exclusivedecking.com.pl/deski-tarasowe Edytowane 2 Września 2016 przez Jakoob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga9503 29.03.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) Od kilku lat mam odkurzacz z zelmera i wszystko działa jak należy, jestem zadowolona. Moja mama ma na przykład z electrolux i też nie narzeka. Edytowane 29 Marca 2016 przez kinga9503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 15.07.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Jak ma być tani to z Biedry lub z Lidla bez workowe z Hepa cena poniżej 200 zł pracują super dopóki nie spróbuje się Dysona.Mam Dc28 i DC54 obydwa rewelacyjne, dc28 bez workowy z filtrami dość głośny ale odkurzanie to sama przyjemność, opróżnianie pojemnika 10 sekund pranie filtra 10 minut raz na pól roku, przy dc54 brak jakichkolwiek filtrów(nie są potrzebne) brak jakichkolwiek kosztów eksploatacji przez dluuugie lata ale ma okropną wadę jest bardzo głośny i ten odgłos jest denerwujący...ale jakość wykonania to bajka, system wpinania i wypinania najwyższa półka, dużo ekstra dodatków ułatwiających pracę.I znalazłem dwie wielkie wady:cena niestety wysoka i druga wada jak kupicie żonie to na zwykły odkurzacz już nie spojrzy....do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mister1 28.09.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Od 3-4 lat mam odkurzacz Philipsa, ogólnie jest ok, ale jak latem jest ponad 25 stopni to odkurzam góra 10 min i odkurzacz mi się wyłącza, bo się nagrzewa co jest trochę denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canrond 11.10.2016 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ja mam z Boscha już jakis czas i upał nie upał, działa bez preoblemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 06.12.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Już chyba o tym pisałem, ale Dirt Devil Rebel "robi robotę" u mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.kot 22.03.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 a jaki odkurzacz jest najlepszy do paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.03.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 a jaki odkurzacz jest najlepszy do paneli? Błędne pojęcie "odkurzacz do paneli". Pytanie powinno brzmieć - jaka szczotka do paneli. Wracając do odkurzacza, mój Electrolux bez workowy z systemem "Cyclonic" działa bez awaryjnie już ponad 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts