Smakor 25.08.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 nie ma taniej i dobrej zmywarki. Ja sam mialem dwa Bosche i po roku byly do wywalenia. Wiem, że Miele ma świetne, ale trochę kosztują. Ja bym celował w Electroluxy No to chyba dostałeś nowe skoro po roku się "skończyły"... a gwarancji mają 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudek6311 20.10.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Przez 13 lat maiłem Elektroluxa (45 cm, do zabudowy), Od dwu lat mam Boscha, też 45 cm. Jest zdecydowanie cichszy (trzeba zwrócić uwagę na poziom hałasu, jeśli kuchnia jest otwarta na salon). Zużywa mniej wody, myje znacznie dłużej (program eco ok 3 godzin), ale jestem bardziej zadowolony niż z Elektroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 20.10.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Przez 13 lat maiłem Elektroluxa (45 cm, do zabudowy), Od dwu lat mam Boscha, też 45 cm. Jest zdecydowanie cichszy (trzeba zwrócić uwagę na poziom hałasu, jeśli kuchnia jest otwarta na salon). Zużywa mniej wody, myje znacznie dłużej (program eco ok 3 godzin), ale jestem bardziej zadowolony niż z Elektroluxa. No właśnie też mam program ECO - 3:15 i Auto - 2:40. Przy czym auto zużywa mniej prądu (zmierzone). Więc na czym polega eko? Mniej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.kwiat 17.05.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Moi rodzice od 1,5 roku mają zmywarkę Bosch i są zadowoleni. Podobno ta firma jest bardzo dobra. Słyszałam, że ważne jest żeby wnętrze było metalowe a nie plastikowe. U nas metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beacinka 17.05.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Ja polecam zmywarki firmy Bosch albo Simens. Wiele lat bezawaryjnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.05.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Ja polecam zmywarki firmy Bosch albo Simens. Wiele lat bezawaryjnej pracy. Jeśli chodzi o zmywarki to pełna zgoda. Pralki tej firmy więcej nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 17.05.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Jeśli chodzi o zmywarki to pełna zgoda. Pralki tej firmy więcej nie kupię. A ja mam i zmywarkę i pralkę Siemensa i jest ok. Poprzednia pralka Polar dała radę prawie 11 lat (po drodze 2x wymiana grzałki i 1x łożyska bębna - druga naprawa bębna juz nie rokowała więc poszła na szrot). Siemens już 5 rok i tylko wymiana grzałki (ale w bloku mieliśmy mega twardą wodę - 25 st. niem. , teraz w domku mamy na poziomie 1 więc pewnie problem z grzałką odpadnie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechbialasiewicz 27.10.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Przestrzegam przed firmą Bosch. Od 2011 kiedy się wprowadziliśmy zmywarka była naprawiana już 5 razy. Mamy jeszcze ekspres do kawy z Boscha i mikrofalę - wszystko do zabudowy w wersjach premium. Wydaliśmy już majątek na naprawy tego wszystkiego. Zalecam rozsądek przy zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wayne2mike 27.10.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 U mnie zmywa Electrolux, wydaje mi się że już 6 rok leci. Chwile po zakupie padła elektronika, ale to z mojej winy bo przeciąłem przewod zerowy w instalacji w ścianie, żarówki zaczęły świecić jakby miały po 200W, padło jeszcze kilka innych urządzeń m.in. radio i alarm. Do zmywarki przyjechał kolo z serwisu, wymienił co trzeba i śmiga do dzisiaj. Fakt faktem że jest troszkę głośna ale do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz05 27.10.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Przestrzegam przed firmą Bosch. Od 2011 kiedy się wprowadziliśmy zmywarka była naprawiana już 5 razy. Mamy jeszcze ekspres do kawy z Boscha i mikrofalę - wszystko do zabudowy w wersjach premium. Wydaliśmy już majątek na naprawy tego wszystkiego. Zalecam rozsądek przy zakupachElektronarzędzia Bosch to sie zgodzę że zeszły na psy od kiedy produkcje przenieśli do Chin,ale agd jeszcze nie zdziadziało przynajmniej te składane w Polsce , mam drugą zmywarkę pierwsza Bosch po 12 latach poszła do rodziny teraz Simens 3 lata tez zero usterek, pralka Bosch MAXXX 6kg 17 lat , jedynie wymieniane szczotki za 20 zł i pompka za 60zł (z naszej winy monety ,igły w praniu ukręciły łopatki wirnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 11.10.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Chciałbym odświeżyć nieco temat, bo minęło trochę czasu i zapewne pojawiły się na rynku nowe technologie. W dużym skrócie szukam zmywarki do pełnej zabudowy w cenie do ok. 1500pln (szer. 60 cm). Raczej skłaniam się ku marce Bosch (nie upieram się jednak). Czy ktoś z Was podpowie konkretny model warty uwagi na zasadzie cena/jakość ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernatkaa 15.11.2017 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Ja się zdecydowałam na Siemensa, to mój nowy nabytek mam nadzieję że się sprawdzi. Może komuś z Was się przyda ta informacja, kupiłam na xxxxxxxx dają zapas tabletek Finish Quantum na rok także można na tym zakupie skorzystać. Mam nadzieję że komuś to pomoże Edytowane 15 Listopada 2017 przez Greengaz reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drabikol 28.02.2018 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Moim zdaniem zanim się człowiek zdecyduje, to powinien coś o przedmiocie wiedzieć, może nie warto czasami płacić za dużo, bo sprzęt ma jakąś mało potrzebną opcję, która ma taką nazwę, że sam chcesz dopłacić, bo nie wiesz co to jest ale przypuszczasz, że potrzebne W wielu przypadkach miałem już ten dylemat. W tym przypadku są całe listy, gdzie opisują na czym się skupić jak w tym miejscu Na takiej podstawie wybieram kilka typów, a potem nękam sprzedawców, żeby powiedzieli mi co wiedzą, jakie mieli skargi itp i za kilka dni wiem już mniej więcej co nowego będzie u mnie w domu. Edytowane 27 Października 2018 przez Tomaszs131 Spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markosbrezowski 22.03.2018 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja mam boscha i się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 22.03.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Każda liszka swój ogon chwali:) Ja mam zmywarkę Elektrolux, narzędzia boscha od kilku lat straciły na jakości ale tak jest już ze wszystkim:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 27.10.2018 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Ja się zdecydowałam na Siemensa, to mój nowy nabytek mam nadzieję że się sprawdzi. Może komuś z Was się przyda ta informacja, kupiłam na xxxxxxxx dają zapas tabletek Finish Quantum na rok także można na tym zakupie skorzystać. Mam nadzieję że komuś to pomoże Zapas tabletek (najlepszych, żelowych) na rok wart jest 125 zł... ale dobre i to ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekswawr 05.11.2018 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 podpinam się pod temat, mamy małe mieszkanko z niewielką kuchnią , ale bardzo brudzimy więc potrzebujemy jakąś małą zmywarkę, która dobrze myje, ktoś ma może taką i może coś mi polecić? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekPyry 02.12.2019 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 podpinam się pod temat, mamy małe mieszkanko z niewielką kuchnią , ale bardzo brudzimy więc potrzebujemy jakąś małą zmywarkę, która dobrze myje, ktoś ma może taką i może coś mi polecić? :confused: Jak wybierałem zmywarkę, to mi siostra wysłała link do artykułu, gdzie opisane są różne kategorie zmywarek, w różnych przedziałach cenowych. Kupiłem wtedy zmywarkę Beko i cenię ją sobie, bardzo dobry towar. Mniej funkcji niż konkurencja, ale świetne działa i ma dość niską cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekPyry 02.12.2019 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 podpinam się pod temat, mamy małe mieszkanko z niewielką kuchnią , ale bardzo brudzimy więc potrzebujemy jakąś małą zmywarkę, która dobrze myje, ktoś ma może taką i może coś mi polecić? :confused: Jak wybierałem zmywarkę, to mi siostra wysłała link do artykułu, gdzie opisane są różne kategorie zmywarek, w różnych przedziałach cenowych. Kupiłem wtedy zmywarkę Beko i cenię ją sobie, bardzo dobry towar. Mniej funkcji niż konkurencja, ale świetne działa i ma dość niską cenę. Tu masz link, gdybyś i Ty chciała spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mervin 19.12.2019 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Zależy jaką dokładnie mamy do przeznaczenia kwotę. Ciężko doradzić coś na ślepo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts