tatanka26 19.05.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ja kupiłam juz ostygniety numer Ale b. mnie interesuje kontakt z "amerykańskim" Świdnikiem, Zbyszkiem. Nawet nie tak interesuje, co MUSZĘ się z nim skontaktować! Odezwij sie do mnie, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.05.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 tatanka26 - oto jestem wal na priva, albo na forum "lubelskie" pozdrawiam i dziekuje za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.05.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ryby..... miło Cię/Was poznać Joanka77 a czy Was tam też nie ma??? Przyznaj się... Coś to pierwsze małżeństwo takie podejrzane.. Aguś jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 I tak oto Murator buduje ludzkie sympatie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.05.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 o to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Joanka - gratulacje dla kolejnej "ujawnionej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 mbz-tka dziekuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.05.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Joanka Qiut Ryby Miło mi jak nie wiem co Reszta ujawniać się!!!! Ps. Nie dość że młodzi to jeszcze piękni, zdolni, przedsiębiorczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 gratulacje Wszystkim budującym 20 latkom. Miło poznać Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.05.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 hahaha dzieki w imieniu rodzinki guit-ow pozdr, p.s. osobiscie rozbawil tytulik mojej historii "amerykanskie ryzyko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 20.05.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mamy z mężem po 26 lat i wlasnie konczymy stawiac poddasze (planowana wprowadzka - pazdziernik - listopad br) no i wlasnie dowiedzielismy sie ze to prawdziwe bohaterstwo stawiac w tym wieku dom ))) to miłe )) a tak poważnie to ogromny wysiłek (mięśni i głowy) ale i ogromna frajda. Zawsze wieczorem przed zbieraniem narzedzi po pracy siadam w salonie w dzwiach na taras i patrze na panorame mojego miasta - i to wystarczy zeby wynagrodzic sobie kilkanascie godzin zwariowanego zachrzanu (np. sama murowalam sciany parteru z YTONGA). Poza tym wrazstają więzi rodzinne (na weselu rodziny moja i męża znała się już doskonale), człowiek nabiera tężyzny fizycznej i dotlenia sie na wolnym powietrzu. Szkoda tylko, ze do konca roku zostało mi tylko 4 dni urlopu (( Pozdrówka dla młodych samodzielnie budujących Agiszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.05.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 o! i to jest material na artykul do Muratora - Andrzeju P.! )) a tak serio to strasznie podziwiam kobiety, ktore angazuja sie w budowe nie tylko mentalnie, ze tak powiem pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 20.05.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ja tu wracam po 2 tygodniowym pobycie na Litwie i Białorusi i....jeszcze nie kupiłem muratora, a na forum mówią o artykule, w którym moje zdjączka się także znalazły. Zaraz lecę do kiosku kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 20.05.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 O rety! Ludzie, JAK Wy to robicie????????? Toż to cud jakiś, takie tanie domki! Ale zdjątka fajne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.05.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Sakus, przyznawaj się, któryś Ty?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 21.05.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Sakus, przyznawaj się, któryś Ty?.. jak zwykle, ten na samym końcu (cicho-ciemny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.05.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ja również niedawno kupiłam Muratora 6/2004, gratuluje wszystkim młodym "dwudziestoletnim" budującym. Te artykuły mnie trochę pokrzepiły, chociaż z chłopakiem odbiegam od średniej zarobków (bardziej niżej) i mam 23 lata . Ale angażuje się sercem, duchem i rękoma w pracę. Życzę Wam wszystkim powodzenia i aby szybko marzenia się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.05.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Gratulacje dla budujących dwudziestolatków. Zazdroszczę Wam, że zdecydowaliście się w tak młodym wieku. Mnie niestety zajęło to znacznie więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.05.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 jak zwykle, ten na samym końcu (cicho-ciemny ) Ale Sakus, wiesz jak to jest z tymi ostatnimi.. A Rzeszów i Tarnów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.05.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Markus jeśli budujesz choćby i mając 70 na karku, to znak ,że jesteś młodzieniaszek duchem. Jeśli na "stare lata " człowiek postanawia zrealizować marzenie życia, to chylę przed takimi ludźmi czoła w głębokim ukłonie. I tu nie chodzi o ilość lat na karku...tylko o siłę brania się za bary z całymi trudnościami. Są grubi i chudzi... wysocy i niscy. Są odważni i mniej. Bywają problemy większe i mniejsze. Są domki i bloki. I istnieją marzenia. A te są zawsze. pozdrawiam ciepluśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts