Redakcja 26.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Drodzy Forumowicze, podzielcie się swoim doświadczeniem - jaki tablet kupić? Jakie są Wasze doświadczenia i opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomms 03.03.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 My kupiliśmy ipada.. Owszem, droga inwestycja, ale ma on już dwa lata, nic się w nim nie zacina, Adroid po roku zaczyna zamulać. Bateria trzyma prawie 10 godzin (narzeczona nosi na studia i cały dzień jej trzyma przy pisaniu notatek i korzystaniu z internetu). Początkowo były trudności, bo jednak jest to inny system operacyjny, ale szybko się przyzwyczailiśmy. Z czystym sumieniem mogę polecić właśnie ze względu na wytrzymałość baterii i szybkość działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 03.03.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 samsung galaxy bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 03.03.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 nie polecam lenovo MIIX 2...zmula, zawiesza się , czasem nie działa dotyk, a do tego krucha obudowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 18.03.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 samsung galaxy bardzo dobry Zgadzam się bardzo dobry tablet ładnie pracuję i niezamula myśle że warto te parę groszy dołożyć i wybrać właśnie ten model Ja używałem "TAB E", miałem okazję pobawić się S2 i jest lepszy ( 2x więcej ramu) ale ciut mniejszy ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piencu 25.03.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ja polecam Apple iPad . Używamy sprzętu z jabłuszkiem od wielu lat i jest cały czas sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igor89 25.05.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Lenovo Yoga Tab 3 8, długo trzyma akumulator, ma jasny i żywy ekran, bardzo głośne i wyraźne brzmienie, wysoką jakość dźwięku - jak na moje ucho i sporą pamięć wbudowaną, dużo zdjęć i plików wideo się mieści, a ta obracająca się kamera jest praktyczna - do rozmów skype lub robienia zdjęć/nagrywania filmów w plenerze jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasza31 07.06.2017 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Ja też miałam lenovo, przy dziecku wytrzymał niestety bardzo krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts