Redakcja 26.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Drodzy Forumowicze, podzielcie się swoim doświadczeniem - jaką mikrofalówkę kupić? Jakie są Wasze doświadczenia i opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 05.04.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mam samsunga od 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Jest bez grilla. Bardzo funkcjonalna, prosta w obsłudze. Szwagier ma Amice, krócej od nas i już się zepsuła. W mojej można ustawić czas z dokładnością do 5 sekund, w tamtej do 1 min. i trzeba stać i pilnować jak chce się krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 11.01.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts