alabaster1 26.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 mieszkanie narożne, okna do podłogi, ostatnie piętro. Wszystko pięknie, ale zimno, grzejniki na maksa (spółdzielnia odpowietrzyła i zwiększyła kryzy, nie pytać z ilu na ile bo nie wiem) i nadal zimno. 18 stopni to chyba coś nie tak.Dziś znalazłam nieszczelność w oknie narożnym przy podłodze, zgłoszę do spółdzielni ale obawiam się, że powiedzą, że mam okna do bani i mam sobie wymienić je. MIeszkanie nie ma już gwarancji czy rękojmi.Ktoś miał podobny przypadek? Nadmienię, że za 2012 rok miałam niedopłatę przeszło 300 zł, a w mieszkaniu również nie było ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 26.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A może tak ile m2 ma to mieszkanie, jakie grzejniki, ile żeberek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 mieszkanie narożne, okna do podłogi, ostatnie piętro. Wszystko pięknie, ale zimno, grzejniki na maksa (spółdzielnia odpowietrzyła i zwiększyła kryzy, nie pytać z ilu na ile bo nie wiem) i nadal zimno. 18 stopni to chyba coś nie tak. Dziś znalazłam nieszczelność w oknie narożnym przy podłodze, zgłoszę do spółdzielni ale obawiam się, że powiedzą, że mam okna do bani i mam sobie wymienić je. MIeszkanie nie ma już gwarancji czy rękojmi. Ktoś miał podobny przypadek? Nadmienię, że za 2012 rok miałam niedopłatę przeszło 300 zł, a w mieszkaniu również nie było ciepło. To oznacza tylko dwa przypadki; - oszczędzasz - grzejniki za małe Przyczyną jest: -skąpstwo -brak prawidłowego ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 27.01.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 albo poczekaj do lata jak mieszkanie ładne - SPRZEDAJ, i kup inne, lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts