kiel.basa 26.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Koledzy, Mam nietypowe pytanie. Podczas remontu zostal zniszczony taki wlacznik: Moze wiec ktos z Was taki posiada i go nie uzywa ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 29.01.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 odswieze, moze ktos z kolegow posiada ?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.01.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Taż to przedpotopowe... Nie wiem, wszystkie złomy mam na wsi, ale i tak wątpię, bym miał czarny. Najwyżej cały kość słoniowa, czyli zżółkły. Tylko, że nieprędko tam pojadę, gdzieś za tydzień najwcześniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 31.01.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wykrot, owszem, sa przedpotopowe, to prawda jezeli jest taki sam, to moze byc zzolkly. i tak je polakieruje..takze daj cynk jak juz stamtad wrocisz i bedziesz wiedzial, czy go masz. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 09.02.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 kontrolnie odswieze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts