Pawlito76 26.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam.Dostałem wycenę okien od kilku sprzedawców i nie mam pojęcia co wybrać , na co zwracać uwagę itd. Proszę o pomoc w wyborze okien. Oferta 1.GEALAN System Comfort 6k szyba U=1.1Okucie UR MIKRO,R KRRama 8001 6k Oferta 2System Brugmann/SalamanderModel Lider PlusSzyby U=1.1 Okucie WINKHAUS Auto pilot Oferta 3System AluplastModel Clasic PlusSzyby U=1.1Okucie Winkhaus Auto pilot Oferta 4System SalamanderModel SL-1Szyby U=1.0Okucia Maco Oferta 5System Aluplast Model EKO SUN 70 6-cio komoroweSzyby U=1.1 Oferta 6System Bruegmann ADline +Model Petecki Impressive Class 73PSzyby U=1.0Okucia Roto Oferta 7System AluplastModel Ideal 7000Szyba U=1.1Okucia Maco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ba*** 20.02.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Na pewno trzeba zwrócić uwagę na to jakie szyby chcesz mieć, jakie funkcje będzie pełnić okno, czy będzie często otwierane itp. Nie napisałeś jakie to dokładnie mają być okna - czy do domku jednorodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.02.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam.Dostałem wycenę okien od kilku sprzedawców i nie mam pojęcia co wybrać , na co zwracać uwagę itd. Proszę o pomoc w wyborze okien.....Na pewno jak wyślesz jeszcze z 20 zapytań podjęcie decyzji będzie łatwiejsze Wiecie co? Powoli wkurzające są takie posty. Najpierw odpowiedz sobie na pytanie - jakie TY masz oczekiwania wobec swoich okien, tylko nie pisz głupot że dobre i tanie bo tak to tylko w Erze (że odpowiem Ci delikatnie) Później zajrzyj do grupy budujących z Twych okolic, podpytaj innych, ale podstawa - czego TY chcesz. Dopiero poźniej zadać pytanie tutaj ale podaj producenta (to bardzo ważna informacja) I nie pisz, że nie chcemy pomóc, to co napisałeś nic nie znaczy, takie tam p.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts