Drizzt 18.05.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 WitamPoszukuję firmy lub osoby z okolic Warszawy, która zajmuje sie wykonawstwem izolacji tarasów nad pomieszczeniami mieszkalnymi. metodą termozgrzewania papy. Mam do zaizolowania taras o powierzchni ok. 17-18 metrów. Sprawa jest dosyć pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 18.05.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Nikt nie robił tarasu nad pomieszczeniem????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.05.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Każda firma dekarska zrobi ci izolację z papy termozgrzewalnej. Jest ich tyle na rynku że spisy teleadresowe pękają w szwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 19.05.2004 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Niekoniecznie, albo nie mają zgrzewarki albo dają mi taką cenę, że dech w piersiach zapiera (mam tylko 17 metrów a to dla nich zbyt mało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 19.05.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 DRIZZT najlepszym materiałem na tarasy jest materiał EPDM klejony, masz wtedy gwarancje na lata, a papa... to tylko papa.WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 24.05.2004 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A może ktoś ma inny sprawdzony patent na taras. Słyszałem o czymś takim jak folia, steropian folia i wylewka+ płytki ale czy to dobry pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Sama folia nad pomieszczeniem mieszkalnym? Zdecydowanie odradzam. Jeśli dla ekip 17 m2 to za mało to zrób to sam we własnym zakresie.Nic secjalnie trudnego - kup bezspoinową masę izolacyjną np. Superflex-10 od DEITERMANN-a albo któryś z produktów BOTAMENT-u. Kaz sobie dać ulotkę jak to nakładać, przeczytaj, zrówb wszystko wg instrukcji i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 24.05.2004 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Własnie dojrzewam do tej idei. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guest 31.05.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 A może ktoś ma inny sprawdzony patent na taras. Słyszałem o czymś takim jak folia, steropian folia i wylewka+ płytki ale czy to dobry pomysł?? Zerknij tutaj: http://www.styrozol.pl/stosowanie będzie taniej i bezpieczniej .... P.S. Papa na tarasach się nie sprawdza - porozmawiaj ze znajomymi którym przeciekają tarasy - dowiesz się jak i czym były wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts