hesperius 21.09.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 majstra też zastanowił. Dopytam przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 29.10.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 U mnie w jakiejś początkowej wersji projektu w garażu na środku stał słup Dopiero moja całkowita dezaprobata wymusiła projekt wiązarów Uśmiałam się słup w garażu jest czymś tak absurdalnym, że aż trudno mi uwierzyć, że architektowi nie wstyd było go tam umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 29.10.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Uśmiałam się słup w garażu jest czymś tak absurdalnym, że aż trudno mi uwierzyć, że architektowi nie wstyd było go tam umieścić Jeśli to garaż jedno stanowiskowy to i owszem ale jeśli dwu to czemu się dziwisz? Czasem choć nie zawsze prawie 7m rozpiętości stropu cięzko jest spiąć bez podpory. Nie wiemy nic o konstrukcji budynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.10.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (na szczęście nie u mnie) usytuowanie toalety na ścianie ze skosem ( niskim) a nad nią okno.. chyba po to żeby je otworzyć chcący się wyprostować korzystając z toalety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 04.11.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 W moim projekcie wejście do łazienki na parterze umieszczono pod górnym biegiem schodów. niby wysokość taka, że drzwi się zmieszczą, ale krok dalej już się wali głową w beton (dół schodów). Trzeba było pokombinować na etapie adaptacji projektu i potem na etapie budowy jeszcze raz. Nazwy pracowni i projektu nie podam, choć wstydzić się powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 10.11.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Mówicie że balkony są złe ? ...... ja mam jeden o powierzchni ponad 50m2 , tylko że u mnie balkon jest dachem dla garażu i dla podcienia przy wejściu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.11.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Tez nam balkon nad garażem. Pomysł wydaje się dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 13.11.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Najgłupsze pomysły projektantów? heh... najgłupsze pomysły to mają inwestorzy !!! mój sąsiad tak przeprojektował okno w kuchni że jak mu wymurowali okazało się że parapet ma na wysokości kolan buahahahaha.... a w przedpokoju wymyślił szafę wnękową jednak zapomniał że po drugiej stronie ma łazienkę, geberit razem z kiblem wylądował mu w tejże szafie buahahaha bo inaczej musiałby okrakiem przeskakiwać kibelek żeby wejsć pod prysznic. I to koleś po Politechnice Wrocławskiej hehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 13.11.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Bo jak się rysuje w 2d to takie cuda się zdarzają .. a autodziad lubi i sprzyja oszukiwaniu samego siebie ja używam do rysowania / modelowania solid edga 3d i widzę co narysowane .. mogę zmierzyć różne rzeczy ile miejsca itp. bo inaczej musiałby okrakiem przeskakiwać kibelek żeby wejsć pod prysznic. I to koleś po Politechnice Wrocławskiej hehe.... Czy inaczej jest na innych ? studia to nie czas na maglowanie studnetów na zajęciach .. to nauczenie ich samodzielności w myśleniu. Technikum miałem więcej godzin projektowania na kompie niż goście na studiach .. dużo więcej stąd po szkole mechanicznej miałem pracę w biurze przy technologi czy kreśleniu .. cóż koledzy co byli po liceum no ni wciuba nic trochę autodziada na studiach i tyle .. Edytowane 13 Listopada 2014 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts