Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witajcie

jak w temacie, szukam solidnego producenta okien PCV który ma w swojej ofercie okleinę w kolorze bardzo ciemnego grafitu, prawie czarną, co możecie polecić? Budowa na Górnym Śląsku

pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/186967-szukam-okien-pcv-w-kolorze-bardzo-ciemnego-grafitu-prawie-czarnych/

Witam

ja mogę polecić Eurocolor i z tego co mi się wydaje profile Schuco ma okleine taka ciemną tylko pytanie czy standardowy antracyt jest za jasny??

Przy innym kolorze może być spora dopłata

nie wiem dlaczego ale jak słyszę niemiecki to mi się kojarzy z tymi pociągami co do Dachau punktualnie odchodziły.

A ruski to kojarzy mi się z wódą i dziwkami i grupensexem.

Angielski natomiast to skojarzenie z plakatem na którym rozkraczona blondyna w bikini i biustonoszu w barwach flagi amerykańskiej strzela z M16 do Arabów - kiedyś do viet-kongu.

Za dużo TVN 24 oglądam.

idę szlafen - jutro masa roboty.

• 7 months później...

Witam.

Jeżel o kolorach mowa to proszę o informację czy schuco ma profil w kolorze karmelowym? Chcę okna w kolorze winchester.Wiem że Veka pod winchester ma własnie taki profil plus w takim jasnym brązie wszystkie uszczelki,i ciepłą ramkę też.Bardzo mi ten zestaw kolorystyczny podoba-czy inni producenci też mają taką ofertę?

Z tego co pamiętam w Schueco jest tylko ciemny brąz. Ale jak dla mnie - to tez ma swoj urok.