macjar 29.01.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 WitamMam pytanie czy tak wykonana izolacja jest poprawna ? http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/822/yg58.jpg Chodzi o to ze mam wstawione kawałki styropianu (widocznego na zdjęciu) i potem na to położoną wełnę.Czy ten styropian muszę wyjąć, czy mogę go przykrywać wełną i czy wszystko będzie poprawnePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kniaziuk 03.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Styropian wełnie nie szkodzi, ani na odwrót. Tu prawdopodobnie budowlańcy coś kombinowali, żeby im pasowało i tak wyszło. Po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 04.02.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Mozesz, a raczej na pewno bedziesz mial mostki termiczne miedzy krokwiami a styropianem.Jesli nie chcesz ruszac styropianu postaraj sie miedzy styropian a krokwie psiknac pianki aby to uszczelnic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macjar 04.02.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Co prawda wełne juz ułożyłem, ale zawsze moge wyjąć styropian i powciskać tam wełne, tylko szkoda mojej roboty, a styropian jest włożony tak, aby byłoWiec teraz nie wiem czy go wywalic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts