Nolimit 29.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Mam pytanie, co moze byc przyczyna tego ze centralny odkurzacz chodzi strasznie glosno? Chodzi mi o centrale odkurzacza. Czy niektore modele tak maja ze chodza glosno? Myslalem ze odkurzacz centralny polega na tym ze jest cicha praca a nie dudni na caly dom gorzej niz zwykly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.01.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 możesz łaskawie napisać, gdzie masz umieszczony odkurzacz i podać markę i z czego masz zbudowany dom?A odkurzacz centralny nie polega na tym, że cicho chodzi.... Przeczytaj uważnie, co napisałeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 13.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam Mam pytanie, co moze byc przyczyna tego ze centralny odkurzacz chodzi strasznie glosno? Chodzi mi o centrale odkurzacza. Czy niektore modele tak maja ze chodza glosno? Myslalem ze odkurzacz centralny polega na tym ze jest cicha praca a nie dudni na caly dom gorzej niz zwykly... Jak głośno chodzi, to trzeba przykręcić do ściany, nie będzie Ci szuja po chałupie chodził (i to głośno) - a poważnie, to musisz podać więcej informacji: nazwę/model/miejsce montażu itp. Z pewnością niektóre modele tak mają, że chodzą głośno, jednak bez konkretnych informacji nikt Ci nie będzie wstanie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melaga 30.06.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Każdy odkurzacz ma inaczej, podaj model to moze coś zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu401 15.07.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Podaj nazwę lub model to już coś będziemy wiedzieć i może wymyślimy jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts