Yaa 03.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 to juz z rynnami i podbitką ?ta pierwsza zupelnie nie w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wybierz dobry dach i jeszcze lepszego fachowca do niego. Masz sporo koszy i kawał dachu o dość małym spadku. Pilnuj, żeby nie wyszło jak u mnie - kilka lat szukaliśmy skąd się leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 03.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Właśnie jestesmy na etapie wyceny dachowki. Rubin 13v wycenili na ok. 31 000, a Creaton Domino Łupek na 46 000. Mam dylemat wybrac serce czy rozum:confused: Creaton Domino Łupek REWELACJA chociaz drozsza. Z drugiej strony ma byc dobra jakosciowo i przy okazji ladna Ja zaluje ze takiej nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 03.02.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 to juz z rynnami i podbitką ? ta pierwsza zupelnie nie w moim typie Z rynnami, ale bez podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ja myślałam, że ten większy budujecie - dlatego pytałam - ale fajnie to powiększenie wykombinowane :) będzie więcej przestrzeni już macie pozwolenie na budowę?? mi podoba się bardziej ta druga dachówka - już nie chodzi o kształt nawet... tylko ja na te błyszczące nie mogę patrzeć, wolę mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 04.02.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Pozwolenie już mamy. Ekipa wybrana. Czekamy tylko na pogodę. Oczywiście jeżeli mówimy o Rubinie 13V to w grę wchodzi tylko kolor antracyt mat. Błyszczące to nie mój styl;) Serce moje bardziej bije do Domina, ale mąż cały czas mnie męczy ......czy warto. Za różnicę tej kasy już można sporo wewnątrz domku zrobić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 aaaa no to jak mat to spoko wizualnie taka prosta jest ładniejsza wg mnie... u mnie decyzję zostawiłam totalnie mężowi - na dach nie będę patrzeć za często to mi było "obojętne" byle kolor był dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 04.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 jesli wybierzesz kolor antracyt to faktycznie bierz tansza. Przeciez nikt nie patrzy na wzorek dachowki. Jedynie aby kolor byl fajny i pasowal do domku. A roznica na wykonczenie wnetrza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 04.02.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 heheee myślałam, że powiecie Domino, a tu :p:p Właśnie......rozum mówi, że szkoda kasy. Za to wykończę pokoje młodych. Ale powzdycham za Domino:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 12.02.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dziś wykonaliśmy kolejny mały kroczek.......Zgarnęliśmy humus...:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 11.04.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Małymi krokami idziemy dalej. Mam nadzieję, że po fundamentach pójdzie już szybciej. Dziś skończyliśmy zasypywanie i obsypywanie fundamentów. Po świętach ruszamy dalej, czekamy tylko na dostawę towaru...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 20.05.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Minął dobry miesiąc, a jutro rano zalewamy strop..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 29.12.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Kończy się rok, a my bierzemy się na całego do projektu co i gdzie będzie stało. Musimy określić gdzie chcemy włączniki, gniazdka itp. Musimy wybrać modele itd. Okna, drzwi, brama garażowa zamówione w lipcu wciąż nie dotarły. Niestety i my trafiliśmy na nieuczciwych sprzedawców :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 12.01.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Szukam inspiracji na nowoczesną, ale przytulną łazienkę:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 15.01.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Zaczynają pojawiać się pierwsze otwory pod gniazdka. Od dwóch dni wertujemy temat łazienek. Co i gdzie ustawić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia23 09.02.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 KRO super, że macie postępy, chociaż z tymi oknami to ne fajna sprawa.My zdecydowaliśmy się na wariant 122a z przeróbkami. Działkę mamy sporą także mogliśmy sobie pozwolić na wydłużenie garażu i ostatnich pokoi.Pochwal się zdjęciami jak możesz?I co z tą dachówką? Wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikarulez 10.02.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam, Bardzo interesuje mnie cena budowy domu wg projektu Poranna Mgła, stan surowy zamknięty. Może się ktoś podzielić doświadczeniem w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 02.03.2015 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 KRO super, że macie postępy, chociaż z tymi oknami to ne fajna sprawa. My zdecydowaliśmy się na wariant 122a z przeróbkami. Działkę mamy sporą także mogliśmy sobie pozwolić na wydłużenie garażu i ostatnich pokoi. Pochwal się zdjęciami jak możesz? I co z tą dachówką? Wybrana? W sprawie okien mamy przełom. Druga firma okazała się słowna i już są:wave: Dachówka była naszym pierwszym zakupem, którego dokonaliśmy jeszcze przed rozpoczęciem budowy. Nasz wybór padł na Tegalit Protegon i jestem bardzo, bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 02.03.2015 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, Bardzo interesuje mnie cena budowy domu wg projektu Poranna Mgła, stan surowy zamknięty. Może się ktoś podzielić doświadczeniem w tej kwestii? To jest bardzo indywidualna sprawa. Wszystko zależy od ceny materiałów z których chcecie budować i cen za robociznę. My budujemy systemem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 27.11.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Czy możecie doradzić, co z wentylacją w sypialniach, garderobie???? Robić, czy nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts