mania76 18.05.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Czy ktos z was montował samodzielnie drzwi, a konkretnie drzwi PORTY? Chodzi mi o to jak zamontować zawiasy w ościerznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario28 18.05.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam Montowałem drzwi Porty ale nie wiem czy takie jak Twoje.W moich zawiasy wkładało się do szczelin ...po wcześniejszym poluzowaniu śrób od wewnętrznej strony futryny (otwory na bolce wyważeniowe) i dokręcało imbusem ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 19.05.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Serdeczne dzieki za odpowiedz. Moje drzwi, to model Gdańsk. U mnie te szczeliny są jakby zaślepione i nie wiemy, czy tą zaślepkę trzeba wbic /wepchnąć/ do środka, czy może jakoś wyciągnąć na wierzch ???? Ale spróbujemy z tym poluzowaniem od wenętrznej strony, bo jakaś sróbka tam jest. Dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario28 21.05.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ja to wcisnołem do środka Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts