Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Edytowane przez elpolacco

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Panie Elpolacco szukam wszędzie płytek z cersanitu almeria verde 20\25 potrzebne by dołozyć w łazience podczas przeróbki nigdzie nie ma tej kolekcji moze u pana są resztki tej kolekcji albo ma pan namiary gdzie mozna te płytki dostać z gory ziękuję za poradę.

Witam, od kilku dni usiłuję znaleźć w internecie kogoś kto mógłby mi pomóc. Poszukuję płytek z firmy Paradyż Eurydyka Ochra 25x40 ( cegiełki ) U producenta są one już niedostępne, obszukałam wszystkie sklepy internetowe- też bez efektu. Brakło mi dosłownie kilka sztuk. Może pan mi pomoże, będę zobowiązana. Proszę o informacje na priv. Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam Agata.

http://images62.fotosik.pl/681/05f8618947b90a42med.jpg

Edytowane przez agahat

zdjecia płytek 015.jpgzdjecia płytek 003.jpgzdjecia płytek 006.jpgWitam. Poszukuję po kilka płytek. Cersanit Gres 32,6 na 32,6 PAROS ORANGE OK. 10 szt. Ceramika Gres RIVIERA CZERWONA-STOPNICA 33 na 33. dwie sztuki.Oraz z Opoczna 29,7na 29,7 FLORYDA BRĄZ około 10szt. A może wiesz gdzie znaleść. Marian tel.505622964 Edytowane przez marianc
niekompletny tekst

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam!

Pilnie potrzebuję płytek podłogowych Opoczno Mauri niebieskich 35x35,

w ilości min. 1 opakowanie 1,47 m2.

Bardzo prosiłbym forumowiczów o jakiekolwiek informacje, gdzie można by

takowe płytki znaleźć. Z racji tego, że są już wycofane może są gdzieś niewielkie

zaskórniki w magazynach?

Pozdrawiam!

• 4 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Witam serdecznie,

Pilnie poszukuję 4 sztuki dekoru Navarra z CERSANIT-u (kolor beż o wym. 32,6x9cm). Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Sprawdzilam juz chyba wszedzie i zostaly wycofane. Tel.kontaktowy 506 66 50 77.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

szukam płytek Cersanit:

Adrenalina Bianco 25x35 cersanit_adrenalina_bianco.jpg

Adrenalina Verde 25x35

cersanit_adrenalina_verde.jpg

Listwa ozdobna Adrenalina Verde 35cm

cersanit_adrenalina_verde_listwa_35x4,8.jpg

ale mogą być i inne płytki z serii adrenalina w kolorze białym lub zielonym np. mozaika

będę wdzięczna za odpowiedz [email protected]

Edytowane przez Kaaska
dodanie zdjecia

• 1 month później...