Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

IMG_0613.jpgWitam, szukam płytek kuchennych z Opoczna (kupione były pod koniec lat 90-tych). Wymiary 25x20cm. Płytka jest biała z lekkimi smugami w kolorach: różowym i popielatym. Obecnie dostępne są wersje bez różowych smug. Potrzebuję 4 metrów kwadratowych. IMG_0614.jpg Załączam zdjęcia.Pozdrawiam.

• 4 weeks później...
Witam, poszukuję płytek z firmy Opoczno -Tybet- ciemny brąz 35x35.U producenta są one już niedostępne, obszukałam wszystkie sklepy internetowe- też bez efektu.Są one jeszcze przedstawione w katalogu 2007, a od producenta dowiedziałan się, że ostatnia sprzedaż nastapiła na poczatku 2012 r Brauje mi dosłownie kilka sztuk. Bedę wdzieczna za pomoc. Nawet za kazdą informacje gdzie mogę ich jeszcze szukać.Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam Ania [email protected]

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Bardzo mi są potrzebne Cersanit Rexona Brown 25x35 ze 2 pudełka....!!!

ffff.jpg

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Witam!

Poszukuje płytek Cersanitu madea blue 25X35, lub podłogowe 33,3X 33,3pobrane.jpg

Sprawa pilna

• 3 weeks później...