Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

poszukuje płytek cersanit glaxura floryda błękit

tel.600-426-530

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Witam , Mam nadzieję że uzyskam pomoc, pilnie szukam płytek cerestit Reksona żółto- kremowych z zieloną podłogą w " elementy dmuchawca"

mogę dosłać zdjęcie

Pozdrawiam Renata J

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam, szukam płytek podłogowych Cersanit Caserto Giallo 32,6x32,6.

Link z obrazkiem: http://www.ceneo.pl/1484141#tab=click_scroll

Posiadacza takich płytek proszę o kontakt na tel. 666 708 757

• 3 weeks później...

Witam.

Pilnie poszukuje plytek CERSANIT SYMFONIA BEIGE 30x45. Moze byc nawet kilka sztuk.i-cersanit-symfonia-beige-30x45.jpg tel. 502356760

Edytowane przez bazyl1979
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam.

Poszukuję pilnie Szwecja Żółta jasna i ciemna 20x40 oraz DECOR 20x40 cm Szwecja Żółta (firma Ceramika Color/Stragres) ???

Pozdrawiam

Sławek

[email protected] tel. 664037222

• 2 weeks później...

Witam,

poszukuję glazury Paradyż Sardynia Zefir 31,5 cm x 45 cm, odcień ciemny - chociaż 2 sztuki.

Będę wdzięczna za pilną odpowiedź nt. dostępności.

Pozdrawiam

Sardynia Zefir.jpg

Witam.

Pilnie poszukuję płytek CERSANIT SYMFONIA BEIGE 30x45. Nawet 2 sztuki. Ewentualnie może być CERSANIT SYMFONIA BROWN 30x45. Proszę również o wszelkie informacje gdzie są dostępne. Tel. 502356760