Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

poszukuje płytek cersanit glaxura floryda błękit

tel.600-426-530

• 2 weeks później...

Dzień dobry. Pilnie poszukuję płytek Opczno gres Tanger ( Real stone) 33,3x33,3 dwa kartony kolor brązowy i dwa kartony kolor piaskowy.

Link ze zdjeciami

https://www.google.pl/search?q=tanger+opoczno&client=tablet-android-tmobile-pl&prmd=minv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjA74fCqZLQAhWHjywKHfKbBjAQ_AUICCgC&biw=768&bih=1024#imgrc=xTi0yP94jxEAmM%3A

Pozdrawiam Iza Tomczyk.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Z racji pracy na składzie budowlanym mam dostęp do zalegających płytek oraz dekorów które zostały wycofane z kolekcji bądź też pozostałych ich resztki. Zainteresowanych proszę o podanie nazwy poszukiwanej płytki bądź też zdjęcie - najlepiej jedno i drugie co usprawni poszukiwania.

Preferuję kontakt poprzez forum. W nagłych przypadkach udostępniam nr tel. na PW.

Witam , Mam nadzieję że uzyskam pomoc, pilnie szukam płytek cerestit Reksona żółto- kremowych z zieloną podłogą w " elementy dmuchawca"

mogę dosłać zdjęcie

Pozdrawiam Renata J

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...