MoniaMarcinW 30.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, jestem na etapie wyboru okien do dom w Aksamitkach 2. Kolor podbitki to sosna. Chciałabym uzyskać efekt domu ze zdjęcia: Jakie okna polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matlub 31.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Witam jeśli chodzi o sam kolor to złoty dąb będzie najtańszą opcja i dostępną wszędzie, potem winchester ale większość to Veka ewentualnie Brugman też wprowadził, noi zostają kolory nie standardowe ja widziałem kiedyś coś takiego jak Irisch Oak ale za to są dopłaty. Najlepszą opcją dla Ciebie będzie przejść się do sprzedawcy okien i niech Ci wyporzyczy wzornik Renolitu wtedy dopasujesz sobie kolor okien. Zwróć też uwage na dostępność takich kolorów przy drzwiach i bramie garażowej tam jest mniejszy wybór. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Matlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaMarcinW 31.01.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Myślałam o złotym dębie ale jest tego wszędzie pełno w okolicy i wydaje mi się że będzie za ciemny. Ostatnio znalazłam kolor Oregon z firmy Drutex. tylko nie wiem czy dobiorę później drzwi i bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 31.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam No to zacznij od bramy i drzwi - tutaj naprawdę wybór kolorów jest skromniejszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matlub 03.02.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dokładnie tak jak mój przedmówca powiedział zacznij od bramy i drzwi co do bramy bodajże Krispol ma okleine Oregon ale czy ona jest podobna czy się różni to już tego Ci nie powiem co do drzwi wejsciowych najłatwiej (ale nie najtaniej ) bedzie dobrać drzwi z PCV w tej samej okleinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 04.02.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jest taki kolor renolitu dla okien jak Sosna Górska. Okna na profilach VEKA mogą występować w takiej okleinie. Mam więc wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A jaka była dopłata w stosunku do standardowych oklein? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 04.02.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Oregon jest dostępny u większości producentów, tylko jak dla mnie prezentuje się on co najmniej średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matlub 04.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Oregon jest dostępny u większości producentów, tylko jak dla mnie prezentuje się on co najmniej średnio To już pewnie rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje, a wtym przypadku może być to fajne zestawienie z podbitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaMarcinW 24.02.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Wybór padł na okna Drutex. Dostaliśmy dobrą ofertę a znajomy nam je zamontuje.Teraz została tylko ta kwestia koloru. Z kolorów podstawowych według mnie pasować będzie winchester albo Złoty dąb. Tylko który ładniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.02.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Przy winchesterze sprawdź jak będzie wyglądał na większej powierzchni. Nie jestem znawcą okien ale z doświadczenia zamówiłem kiedyś drzwi zgodnie z zamówieniem Klienta. Winchester na próbce wyglądał super a nie miałem możliwości (akurat tego producenta) zobaczyć całych drzwi na żywo. Nawet nie wiesz jakie było zaskoczenie na montażu, gdy wyciągnęliśmy drzwi z kartonu. Kolor rzeczywiście ładny ale składał się ten laminat z listewek o wymiarach 2x15 (cm). Drzwi były bardzo pstrokate. Innego razu widziałem okna w tym kolorze, które też były z takiej "mozaiki" - efekt co najmniej zapierał dech w piersiach i wywoływał uśmiech na twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rusalka111 10.03.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jest taki kolor renolitu dla okien jak Sosna Górska. Okna na profilach VEKA mogą występować w takiej okleinie. Mam więc wiem!!! Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad wyborem okien w kolorze sosny górskiej (VEKA). Jeśli Państwo mają okna w tej własnie okleinie, to czy mogę prosić o zdjęcie domu z oknami? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia_mala 11.05.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad wyborem okien w kolorze sosny górskiej (VEKA). Jeśli Państwo mają okna w tej własnie okleinie, to czy mogę prosić o zdjęcie domu z oknami? Będę wdzięczna za pomoc Witam, Szukam realizacji okien w kolorze sosna górska. Czy znajdzie się tutaj ktoś, kto posiada okna w takim kolorze i mógłby podzielić się jakimś zdjęciem? A góry bardzo dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts