andrzej_323 31.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam, Mam problem z podłogą...zdecydowałem się na bambus skręcany klik system (co oznacza, że nie trzeba kleić, można ułożyć jako pływającą) Tak właśnie zrobiłem i ok pół roku po położeniu zauważyłem, że w jednym miejscu deski zaczęły się rozchodzić i pojawiła się między nimi szczelina:( Na początku praktycznie jej nie było widać, teraz ma ok 5mm szerokości. Załączam zdjęcie, mam nadzieję, że widać na nim jak to wygląda. Pytanie z czego może to wynikać? Podłoga została źle położona, czy może jeszcze coś innego? I najważniejsze, czy można coś z tym zrobić, tak żeby nie musieć demontować połowy podłogi w mieszkaniu? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 31.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam, Mam problem z podłogą...zdecydowałem się na bambus skręcany klik system (co oznacza, że nie trzeba kleić, można ułożyć jako pływającą) Tak właśnie zrobiłem i ok pół roku po położeniu zauważyłem, że w jednym miejscu deski zaczęły się rozchodzić i pojawiła się między nimi szczelina:( Na początku praktycznie jej nie było widać, teraz ma ok 5mm szerokości. Załączam zdjęcie, mam nadzieję, że widać na nim jak to wygląda. Pytanie z czego może to wynikać? Podłoga została źle położona, czy może jeszcze coś innego? I najważniejsze, czy można coś z tym zrobić, tak żeby nie musieć demontować połowy podłogi w mieszkaniu? Pozdrawiam, w tym miejscu wyskoczyły z zamka. Trwa sezon grzewczy bambus wysycha bo masz sucho w domu. Trafiło na słabsze zatrzaski i odskoczyło od siebie. z tym już nic nie zrobisz. Trzeba demontować i tą mniejszą część ułożyc ponownie. lub rozebrać całość i kleić do podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nofear 12.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 jaka grubość tego bambusa? możesz podać producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts