selfmade man 31.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 http://tablica.pl/oferta/rzygacz-rynna-altanka-dom-fontanna-blacha-renajza-dekarz-dekarstwo-CID628-ID4PyQd.html#11d7ff5042 Robię takie rynny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selfmade man 01.02.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Odwiedziło moje powitanko od wczoraj 60 Kochanych Zakręconych Ludków i nikt nie napisał czy podobają się im ' Wam moje rynienki . Zapraszam do luknięcia i tak myślę że mój link to na pewno nie spamik tylko taka ciekawostka . Ucieszy mnie choć jedna opinia . I jeszcze taka sugestia skoro potrafię zrobić coś takiego to znaczy że potrafię zrobić i inne równie trudne do wykonania i nie koniecznie ozdobne przedmioty . Szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selfmade man 01.02.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 OK dopiero tera zajażyłem że mogę dodać zdjęcia do swojej na tym forum galerii . Będzie wygodnie dla Nas Wszystkich .Jak się uda załadować zdjęcia to napisze posta .Szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selfmade man 01.02.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Są luknij do galerii .Szacun .Po niedzieli dodam więcej , oj będzie się działo .Szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selfmade man 04.02.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jak się Wam podobają rynienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts